Radu Banciu îl face zob pe Huidu: Vom fi colegi când voi omorî şi eu 3 oameni

"Spovedania" de pe blog a lui Şerban Huidu nu a avut numai ecouri pozitive. Jurnalistul Radu Banciu nu numai că nu a fost impresionat de smerenia Cârcotaşului, dar a şi lansat o critică virulentă la adresa acestuia.

RomaniaTV.net
25 oct. 2011, 09:01
Radu Banciu îl face zob pe Huidu: Vom fi colegi când voi omorî şi eu 3 oameni

Radu Banciu, realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu”, de la B1 TV, l-a făcut praf pe Şerban Huidu, după ce acesta a anunţat pe blog că se va retrage din prim plan în semn de respect pentru familiile celor trei oameni pe care i-a ucis în accidentul rutier provocat pe DN1, pe 16 octombrie.

„Când voi omorî şi eu trei oameni, ca el, atunci vom fi colegi de breaslă. E un nesimţit„, a fost una dintre cele mai dure afirmaţii ale lui Radu Banciu, care a făcut referire la surprinderea exprimată de Huidu vizavi de atitudinea unora dintre colegii săi jurnalişti.

Huidu avea două variante: şase ani de pârnaie şi aroganţă maximă sau să stea umil în faţa camerei şi în faţa blogului şi să spună că a greşit. El spune că nu va mai apărea la Cronică din respect pentru victimele accidentului. Nici vorbă, dacă le respectai nu mergeai cu 200 la oră la trei zile după accident. Decât să faci puşcărie, mai bine îţi ceri iertare„, a mai spus Banciu.

Pe 16 octombrie, realizatorul TV Şerban Huidu a provocat un accident rutier foarte grav pe DN1, în localitatea braşoveană Timişul de Sus. Maşina sa 4×4 a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu o Dacie Logan care circula regulamentar şi care s-a răsturnat. Toţi cei trei pasageri ai Loganului au murit, iar acum Şerban Huidu este cercetat penal pentru ucidere din culpă.