Radu Banciu l-a distrus pe Lionel Messi. „E un rebut, un nenorocit, un jucător oarecare, el pe teren e zero!” VIDEO

Radu Banciu a comentat acid posibila revenire a lui Lionel Messi la Barcelona. Jurnalistul e de părere că jucătorul lui PSG nu ar trebui să aibă pretenţii ridicate, în condiţiile în care forma lui e în scădere şi în vară va ajunge la 36 de ani.

07 apr. 2023, 14:19
Radu Banciu l-a distrus pe Lionel Messi. „E un rebut, un nenorocit, un jucător oarecare, el pe teren e zero!” VIDEO
Radu Banciu l-a distrus pe Lionel Messi. "E un rebut, un nenorocit, un jucător oarecare, el pe teren e zero!"

Radu Banciu l-a distrus pe Lionel Messi. Jurnalistul i-a făcut o caracterizare dură starului argentinian, după prestațiile neconvingătoare în tricoul lui PSG. „Messi este un nenorocit, aşa cum a fost toată viaţa lui! Discuţia lui de întoarcere la Barcelona este una falsă, pentru că dacă el ar fi vrut să vină, le spunea clar (n.r. oficialilor de la Barcelona) mi-aţi dat 550 de milioane v-am ruinat o dată, am onoarea asta, măcar atât, încât să nu vă mai ruinez şi a doua oară. Eu ştiu foarte bine cine sunteţi voi, voi ştiţi foarte bine cine sunt eu, haideţi să ne înţelegem pe nimic, vin îmi daţi cât vreţi voi şi mai joc doi ani, că el oricum are 36 de ani”, a spus Radu Banciu la Prima Sport.

Citeşte şi: Atac mafiot asupra magazinului familiei lui Messi. Mesaj de ameninţare pentru cel mai bun jucător al lumii: „Te aşteptăm!”

„Dacă Messi vine în campionatul Spaniei, chiar şi cu hoţiile alea de arbitraje, chiar şi cu rebuturile alea care sunt… În Ligue 1 nu reuşea să facă pe nimeni, ca să fie clar! Messi a fost un rebut, un jucător oarecare care nu făcea nimic. PSG nu prindea nicio cupă europeană doi ani la rând dacă stătea în el. La Barcelona, cât poate să îi fraierească şi pe ăia, cu Real Madrid şi Atletico Madrid nu ar face nimic. El pe teren e zero!”, a mai spus Radu Banciu.

Citeşte şi: Al Hilal, ofertă galactică pentru Lionel Messi: un miliard de dolari pentru trei ani! Rivalitatea cu Cristiano Ronaldo s-ar putea muta în Arabia Saudită