VIDEO Noi jigniri la adresa lui Ianis Hagi. Fiul „Regelui”, desfiinţat de un celebru jurnalist român: „Ieftin şi prostănac”

Ianis Hagi pare tot mai aproape de un transfer de la Glasgow Rangers, presa din Scoția anunțând că șefii clubului regretă faptul că i-au prelungit contractul românului până în 2026.

08 iul. 2023, 12:01
VIDEO Noi jigniri la adresa lui Ianis Hagi. Fiul „Regelui”, desfiinţat de un celebru jurnalist român: „Ieftin şi prostănac”

Ianis este dorit Italia, la Lecce, dar, mai nou, pare să fi reintrat și în vizorul francezilor de la Olympique Marseille, care l-au mai dorit acum doi ani, înainte să se accidenteze.

Vestea posibilei treceri a lui Ianis la Marsilia a fost comentată în stilul caracteristic de Radu Banciu, prezentatorul emisiunii „Fotbal All Inclusive”, de la Prima TV, care e mare fan al Olympique Marseille.

„„Dacă l-ar transfera OM pe Ianis Hagi? Posibil. E un jucător care ar putea să-l păcălească pe Pablo Longoria (n.r. – președintele lui Olympique Marseille), la cât fotbal știe Longoria. Acum sper să nu îl păcălească și pe Marceilno (n.r. – antrenorul echipei), poate Marcelino nu va avea nevoie de el că altfel îl aducem pe Hagi. Este un jucător ieftin, o gloabă de fotbalist, ăștia îi trebuie lui Longoria. Ieftini și prostănaci. Dar încă o dată, dacă Marcelino nu îi vede un loc, s-ar putea să nu vină”, a spus Radu Banciu în cadrul emisiunii sale, potrivit Ziare.com.

Marcelino Garcia Toral (57 de ani) este noul antrenor al echipei franceze Olympique Marseille. El l-a înlocuit pe croatul Igor Tudor. Adus de preşedintele lui OM, compatriotul său, Pablo Longoria, Marcelino a mai antrenat până acum numai în Spania, echipe precum: Gijon, Huelva, Santander, Zaragoza, FC Sevilla, Villarreal, Valencia şi Athletic Bilbao. A câştigat Cupa Spaniei cu Valencia (2019) şi o Supercupa Spaniei cu Athletic Bilbao (2021).

„Vreau să mulţumesc clubului Olympique Marseille pentru încrederea acordată. Înţeleg responsabilitatea pe care o reprezintă această misiune şi angajamentul nostru va fi total.”, a declarat Marcelino. OM va participa în viitorul sezon al Champions League, după ce a terminat campionatul trecut pe locul 3.

Citește și: Presa azeră îl confundă pe Dan Șucu cu Gigi Becali, pe care îl numește ”Cici”