Radu Banciu, un nou derapaj la adresa Simonei Halep: „Nu se ducea singură la duş! Imaginați-vă că îi dați un mesaj Simonei, la 12:45: iubi, te aștept cu homarul. Și nu îți răspunde până l 13:12, să zic”

CNA doarme, Radu Banciu continuă cu derapajele la adresa Simonei Halep. Noile declaraţii vin la scurt timp după ce Banciu a spus că "99% dintre femei își mai doreau să le plesnești din când în când!".

26 sept. 2022, 07:44
Radu Banciu, un nou derapaj la adresa Simonei Halep: „Nu se ducea singură la duş! Imaginați-vă că îi dați un mesaj Simonei, la 12:45: iubi, te aștept cu homarul. Și nu îți răspunde până l 13:12, să zic”

Simona Halep a fost, din nou, jignită dur de Radu Banciu. În stilu-i caracteristic, jurnalistul a vorbit despre motivul pentru care ex-liderul WTA și Toni Iuruc au ajuns la divorț. Nu este pentru prima dată când ziaristul are un derapaj de acest fel la adresa campioanei noastre.

Radu Banciu a revenit în atenția mass-media, după ce a lansat o nouă serie de acuzații la adresa Simonei Halep. Controversatul jurnalist i-a adresat, din nou, cuvinte dure jucătoarei de tenis din România. Ce a putut spune ziaristul despre ex-liderul mondial la tenis feminin.

Jurnalistul Radu Banciu lovește din nou, după ce a aruncat noi cuvinte dure la adresa campioanei mondiale la tenis, Simona Halep. În cadrul unei emisiuni de la Prima Sport, Radu Banciu a avut un derapaj incredibil la adresa sportivei, comentând presupusul motiv, conform spuselor sale, ce s-ar afla în spatele divorțului dintre ea și afaceristul Toni Iuruc.

RADU BANCIU recidivează: „Simona Halep este o ŢĂRĂNCUŢĂ!”

„Halep nu mai poate să facă duș singură. A spus și domnul Ciuruc (n.r. Toni Iuruc) la divorț, așa e și cu cocostârcul. Imaginați-vă că îi dați un mesaj Simonei, la 12:45: iubi, te aștept cu homarul. Și nu îți răspunde până l 13:12, să zic. Nu te arunci de la etaj? Ce-ți poți imagina că se întâmplă. Cam așa s-a întâmplat și cu Ciuruc. El dădea săracul mesaje, că nu le avea cu fusul oral, el le are cu brânza, cu roșiile, cu ceapa, îi dădea mesaje.

Simona era la duș, americanii nu o lăsau să facă duș singură. Intra și unul cu ea, cum intră și în lift. S-a dus așadar marea căsnicie. Nici nu îmi vine să cred că sunt așa de proști. Cum să te duci, mă, să te împaci în Grecia? Ce sunt astea, bă? Înnebunesc, mă! Cum e posibil așa ceva?

Radu Banciu, comnentarii răutăcioase şi la divorţ

„Doi miliardari, bă! Cine i-a pus, bă? Mănușă ne vine subiectul ăsta. Toate nepotrivirile, toate… Bine, noi nu avem acces la toate culisele. Nu avem voie să vorbim.”, a spus Radu Banciu într-o emisiune pe Prima Sport. De când a divorțat de Toni Iuruc, Simona Halep a devenit extrem de urmărită de fotoreporteri, aflându-se pe prima pagină a publicațiilor mondene din România.

În ceea ce privește motivul care a dus la destrămarea mariajului campioanei noastre, potrivit zvonurilor, fostul soț al sportivei ar fi fost deranjat de faptul că partenera lui de viață petrecea foarte mult timp departe de casă, fiind plecată în turneele de tenis.

Antrenorul tenismenei, Patrick Mouratoglou, ar fi insistat, în ultima perioadă, ca Simona Halep să participe la turnee singură, pentru a se putea concentra mai bine la meciuri, soțul ei simțindu-se neglijat. Derapajul la adresa celor doi vine la puțin timp după ce Banciu a avut o serie de declarații uluitoare la adresa femeilor și pentru care va fi amendat. „99% dintre femei își mai doreau să le plesnești din când în când!” a spus acesta, iar CNCD s-a autosesizat.

Radu Banciu, comentariu în stilul caracteristic despre divorțul Halep – Toni Iuruc: „Nu îmi vine să cred că sunt așa de proști!”. Poreclă jignitoare pentru fostul soț al Simonei

După despărțire a apărut o controversă legată de averea lui Toni Iuruc. „Mi-a spus cineva că nu are atât de mulți bani!” „S-a dus așadar marea căsnicie. Nici nu îmi vine să cred că sunt așa de proști. Cum să te duci, mă, să te împaci în Grecia? Ce sunt astea, bă? Înnebunesc, mă! Cum e posibil așa ceva? Doi miliardari, bă! Cine i-a pus, bă? Mănușă ne vine subiectul ăsta. Toate nepotrivirile, toate… Bine, noi nu avem acces la toate culisele. Nu avem voie să vorbim.

Radu Banciu, ATAC MURDAR la adresa Simonei Halep

Eu nu cred că s-au despărțit că se iubeau prea tare. Aveți impresia că de la atâtea giugiuleală au zis: «Simona, ne-au strepezit buzele de atâta amor. Hai să ne despărțim după un an?» Eu zic că nu e asta. Eu zic că e altceva totuși, până la urmă. Se mai întâmplă în cupluri, știu. Uite că la mine nu s-a întâmplat niciodată în cupluri, se întâmplă numai la voi. La ăștia care mă criticați pe mine. Mie nu mi s-a întâmplat niciodată în 25 de ani de mariaj. Zero fapte! Criticați-mă voi, dar la căsniciile voastre… Nu știu, n-aș băga mâna în buzunar”  a declarat Radu Banciu, la Prima Sport.

„Domnul Ciuruc contestă la televizor”
Jurnalistul a continuat: „Până la urmă am văzut că domnul Ciuruc (n.red. -Iuruc) contestă la televizor, așa și dă bine, să îți faci puțină publicitate câteva zile. Până la urmă s-au despărțit cumva… Simona Halep are toată lumea în față. L-a găsit pe unul lângă pridvorul ei… Nu mi se pare normal. E adevărat că domnul Ciuruc nu părea unul dintr-ăsta care să-i citeze din Rilke, puțin probabil. Cred că până la urmă tot la șaorma s-au dus”.

Radu Banciu, colecţie de derapaje

  • Radu Banciu șochează după ce Simona Halep a părăsit Australian Open: „Sper să o arunce Sorana Cîrstea din avion!” Analiză frapantă a jurnalistului: „Alize Cornet a descăpățânat-o pe doamna noastră!”
  • Radu Banciu: „Simona Halep este o ţărăncuţă, nu aţi văzut cum vorbeşte engleza? Aia, Şarapova, e o lady”
  • A acuzat-o de blat: „Ştiu că moraliştii români mă vor acuza, dar prietena seculară între România şi Serbia mă duce cu gândul la un aranjament între Halep şi Ivanovici. Se practică, asta e. Simona Halep are toate motivele să se relaxeze, mai ales că starea ei de sănătate a fost precară în ultima vreme. Are tot interesul să scape de Serena Williams. Aşadar, dragi pariori, aveţi grijă! Simona are posibilitatea s-o «cureţe» pe Williams. Iei bătaie cu 7-5, 6-4 şi ai scos-o!”
  • Radu Banciu, derapaj în direct la TV: „99% dintre femeile pe care le-am cunoscut asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când”
    Radu Banciu, derapaj halucinant după retrogradarea lui Dinamo: „Să aveți mormânt ca animalele!” 
  • Radu Banciu, derapaj la adresa tatălui Emmei Răducanu: „Cred că dăduse un jaf la o bancă, s-a împrietenit cu ăia din Casa de Papel. Aşa a ajuns finanțist”
  • Radu Banciu, derapaj la adresa lui Ianis Hagi: „Să se apuce de o meserie pe care o poate stăpâni!”
  • Radu Banciu: Ion Țiriac numai om de afaceri nu a fost. Nu spune nimic, nu e un om de vocabular