RADU BANCIU recidivează: „Simona Halep este o ŢĂRĂNCUŢĂ!”

Radu Banciu nu a fost deloc impresionat de Simona Halep şi a criticat-o dur după finala de la Roland Garros, în care jucătoarea a pierdut în faţa Mariei Şarapova.

18 iun. 2014, 10:50
RADU BANCIU recidivează: „Simona Halep este o ŢĂRĂNCUŢĂ!”

Simona Halep este o ţărăncuţă, nu aţi văzut cum vorbeşte engleza? Aia, Şarapova, e o lady”, a spus realizatorul, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, imediat după meciul din Franţa.

Remarca a stârnit controverse şi a enervat pe mulţi dintre susţinătorii Simonei, dar Banciu nu dă înapoi. Într-un interviu acordat enational.ro, realizatorul tv a subliniat că nu a spus-o ca o înjurătură, ci ca un adevărat. El a explicat că părinţii Simonei sunt ţărani, aşa că e normal ca şi jucătoarea să fie „ţărăncuţă”.

SIMONA HALEP vs. ANNIKA BECK. Halep, marş triumfal la Olanda

„Eu am spus ca e o tarancuta. Pai, e o fata micuta. Nu e o taranca. Eu am spus tarancuta. Cand zici taranca, te gandesti la una inalta. Pai, parintii ei ce sunt? Nu sunt tarani? Nu e nicio insulta. A-i spune unui taran ca e taran e ceva firesc. Nu era o injuratura. Ce treaba am eu s-o injur pe fata aceasta? Eu n-am injurat pe nimeni gratuit”, a declarat Banciu.

RADU BANCIU, declaraţiile de la care a plecat totul

Radu Banciu nu a fost impresionat de performanţa Simonei de la Roland Garros. Susținerea generală de care se bucură Halep nu l-a cucerit și pe Banciu. Acesta nu este impresionat de performanța româncei la prestigiosul turneu și a comentat dur la adresa tenismenei constănțene. „Simona Halep este o ţărăncuţă, nu aţi văzut cum vorbeşte engleza? Aia, Şarapova, e o lady”, a spus acesta, în emisiunea „Lumea lui Banciu” de duminică.

Citeşte şi: Şerban Huidu, postare controversată despre Simona Halep

Radu Banciu a continuat în același stil, spunând că Simona degeaba a ajuns în finală dacă a pierdut-o, că nu a învins nicio tenismenă puternică în acest turneu şi a spus că nu e de acord cu faptul că Simona se simte mândră că este româncă, într-o ţară în care 86% dintre cetăţeni nu reuşesc să facă economii de la o lună la alta.

Mihai Bendeac, scandalizat de susţinătorii Simonei Halep: Aşa asalt de mojicie am văzut în ultimele zile…