Radu Călin Cristea, propunerea PNL pentru un mandat de membru în CNA

Jurnalistul Radu Călin Cristea este propunerea grupurilor parlamentare PNL din Camera Deputaţilor şi Senat pentru funcţia de membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), au declarat reprezentanţi ai PNL.

RomaniaTV.net
15 oct. 2012, 13:03
Radu Călin Cristea, propunerea PNL pentru un mandat de membru în CNA

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului analizează, în şedinţa comună de luni, o scrisoare din partea liderilor grupurilor parlamentare PNL referitoare la declanşarea procedurilor de numire a unui membru în CNA.

Jurnalistul Radu Călin Cristea este propunerea grupurilor parlamentare PNL din Camera Deputaţilor şi Senat pentru funcţia de membru în CNA.

Radu Călin Cristea ar urma să îl înlocuiască în CNA pe Constantin Duţu, al cărui mandat expiră în luna decembrie, au declarat surse pentru Mediafax. În 2006, când a fost numit de Parlament în CNA, Constantin Duţu a fost susţinut pentru funcţia de membru al Consiliului de către PRM, partid care nu se mai află în prezent la guvernare.

Radu Călin Cristea este jurnalist, fost corespondent al Radio Europa Liberă, scriitor şi fost director al Muzeului Naţional al Literaturii Române. De asemenea, în acest an, Radu Călin Cristea a condus Televiziunea Română timp de aproape o lună.