Radu Cristescu îl demolează pe Vasile Blaga: „Acest maidanez al politicii, care și-a petrecut ultimul deceniu mai mult prin tribunale, nu moare de drum lung, cum te-ai fi așteptat, ci de grija altora. Și-l apucă lătratul la Vila Lac, unde băutura e gratis”

Liderul PNL Vasile Blaga a devenit ţinta ironiilor PSD după declaraţiile mai puţin fericite de la negoicerile pentru rocada la guvernare.

16 mai 2023, 20:55
Radu Cristescu îl demolează pe Vasile Blaga: „Acest maidanez al politicii, care și-a petrecut ultimul deceniu mai mult prin tribunale, nu moare de drum lung, cum te-ai fi așteptat, ci de grija altora. Și-l apucă lătratul la Vila Lac, unde băutura e gratis”

Radu Cristescu nu a iertat declaraţiile ironice ale lui Vasile Blaga, căruia i-a dedicat o postare demolatoare pe Facebook. “Cand stateam in curte la Modrogan, era si cainele Vasile, care era numit dupa numele lui Vasile Blaga, pentru ca acel caine era cel mai fidel partidului, la fel cum circula in folclorul de la noi din partid ca Vasile Blaga este cel mai fidel partidului” a povestit EBA acum niște ani, într-un interviu.
S-a spus mai apoi că Vasile-cîinele murise otrăvit, pentru că lătra furios cînd simțea damful bețivilor democrați, cu Băse și Blaga în frunte. Eu cred că Vasile-cîinele a murit, de fapt, de rușinea numelui de la Blaga. Acest maidanez al politicii, care și-a petrecut ultimul deceniu mai mult prin tribunale, nu moare de drum lung, cum te-ai fi așteptat, ci de grija altora. Și-l apucă lătratul la Vila Lac, unde băutura e gratis, de la protocol. „Suntem ospătarii PSD la guvernare, zero organizare. Stâlpii sunt mai cunoscuți decât miniștrii” zicea Blaga deunăzi. Aseară, altă revelație: ”Noi de fapt negociem cu șoferii PSD-iștilor de altădată”. Ospătari, stîlpi, șoferi…Ar trebui mai mult respect pentru toți, domnu’ Blaga: cînd chemi prea des ospătarii, șoferii rămîn ultima speranță de a ajunge teafăr la primul stîlp”, a scris Radu Cristescu pe Facebook.

Marian Mina, atac devastator pe Facebook: „Domnule Blaga, „șoferii” nu conduc băuți!”

Europarlamentarul PNL Vasile Blaga ar fi spus luni seară, la ședința informală de la Vila Lac, că liberalii nu trebuie să cedeze un milimetru în fața PSD pentru că social-democrații nu mai emană forța de odinioară, conform unor surse citate de mass media centrală.
”Noi de fapt negociem cu șoferii PSD-iștilor de altădată”, au spus sursele citate. Remarca lui Blaga a fost făcută în sensul că liberalii să nu accepte să fie subordonați PSD-ului sub niciun pretext.

Surse liberale au precizat că Rareș Bogdan și Dan Motreanu, dar și alți 3-4 lideri județeni liberali au cerut imperativ la Vila Lac ca PNL să nu cedeze ministerul Transporturilor la PSD. Luna trecută, Blaga afirma într-o altă întâlnire informală la Vila Lac că am ”ajuns ospătari la guvernare”, iar PNL este o anexă a PSD-ului. Europarlamentarul a avut și o exprimare plastică, atunci când a evaluat miniștrii PNL. ”Dacă pui 7 din 9 miniștri lângă un stâlp, până și activiștii PNL salută mai repede stâlpul decât pe ministru. Nu-i știe nimeni!”, a spus Vasile Blaga.

Program de guvernare al PSD. Marcel Ciolacu promite salarii de 1000 de euro şi dublarea investiţiilor. DOCUMENT