Marian Mina, atac devastator pe Facebook: „Domnule Blaga, „șoferii” nu conduc băuți!”

La vârful Coaliţiei, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu converg spre o rocadă paşnică a schimbului de putere. La eşaloanele următoare, situaţia este mai nuanţată.

16 mai 2023, 19:37
Marian Mina, atac devastator pe Facebook: „Domnule Blaga, „șoferii” nu conduc băuți!”

Marian Mina nu l-a iertat pe liderul PNL Vasile Blaga după comentariile acide legate de negocieri. „Domnule Blaga, „șoferii” nu conduc băuți! Ca să înțelegeți că nici aici nu aveți loc la negocieri. Apoi, ca să negociați cu șoferii, trebuie să vă pricepeți la mașini măcar! Voi nu vă pricepeți la nimic. Ați dovedit-o, domnule Blaga, când ați tăiat pensii și salarii!

PNL are program de guvernare social-democrat: promite 45.000 de euro pentru construirea unei case, vouchere de 250 de lei şi neimpozitarea pensiilor mai mici de 3000 de lei

Ospătarii, ajunși șefii PNL, azi serveau la bar la Cotroceni. Puteți rămâne ospătarii PSD în continuare! Vă mai chemăm noi la zilele comunelor. Avem ce face cu voi! Până atunci, stați calmi! Ospătarii servesc. La loc comanda, domnule Blaga!
P.S.: Puneți-l și pe #Motreanu ministru, undeva, că se încălzește de 2 ani și nu prinde lotul deloc, nu primește convocare. Văd că a renunțat la Interne. Măcar la Agricultură poate, de data aceasta, stă mai mult de două săptămâni”, a scris Marian Mina pe Facebook.

Reacţia lui Marina Mina a venit după ce europarlamentarul PNL Vasile Blaga a spus luni seară, la ședința informală de la Vila Lac, că liberalii nu trebuie să cedeze un milimetru în fața PSD pentru că social-democrații nu mai emană forța de odinioară, spun surse din partid.

„Noi de fapt negociem cu șoferii PSD-iștilor de altădată”, au spus sursele citate. Remarca lui Blaga a fost făcută în sensul că liberalii să nu accepte să fie subordonați PSD-ului sub niciun pretext.

Nicolae Ciucă predă funcția de premier către PSD în data de 26 mai. Șeful PNL nu vrea să revină la Ministerul Apărării – SURSE
Surse liberale au precizat că Rareș Bogdan și Dan Motreanu, dar și alți 3-4 lideri județeni liberali au cerut imperativ la Vila Lac ca PNL să nu cedeze ministerul Transporturilor la PSD.

Luna trecută, Blaga afirma într-o altă întâlnire informală la Vila Lac că am ”ajuns ospătari la guvernare”, iar PNL este o anexă a PSD-ului. Europarlamentarul a avut și o exprimare plastică, atunci când a evaluat miniștrii PNL. ”Dacă pui 7 din 9 miniștri lângă un stâlp, până și activiștii PNL salută mai repede stâlpul decât pe ministru. Nu-i știe nimeni!”, a spus Vasile Blaga.