Gabriel Berca a plecat de la PMP şi s-a înscris în PNL. Radu Cristescu: Repede şi Berca la ciolănel

Radu Cristescu, membru PMP, a declarat în exclusivitate la România TV că Partidul Mişcarea Populară a mai pierdut un membru şi anume pe Gabriel Berca, care a plecat în tabăra liberalilor. În acest sens, Cristescu l-a acuzat pe Gabriel Berca de traseism politic.

14 mai 2015, 15:22
Gabriel Berca a plecat de la PMP şi s-a înscris în PNL. Radu Cristescu: Repede şi Berca la ciolănel

Radu Cristescu a dezvăluit, în exclusivitate, la România TV că vicepreşedintele PMP, Gabriel Berca, a plecat din partid şi s-a înscris în PNL.

Citeşte şi: Radu Cristescu, pe Facebook: Varujan Vosganian, o Conchita Wurst a politicii româneşti

Tocmai a plecat miercuri un coleg de-al nostru la PNL. Este vorba despre domnul Berca (…) Cum simte miros de cărniţă, repede şi Berca la ciolănel”, a declarat Radu Cristescu la emisiunea „Cheia Zilei” de la România TV.

Gabriel Berca a fost prefect al județului Bacău începând cu ianuarie 2005 și până în martie 2008, când a devenit șeful Secretariatului General al Guvernului (SGG), funcție ocupată până în decembrie 2008.

A fost ales senator pe lista PNL în alegerile din 2008. În iunie 2010 Berca a demisionat din PNL. Ulterior a fost numit președinte interimar al PDL Bacău, ca mai apoi să devină membru PMP.