Radu Cristescu, ironii la adresa lui Nicuşor Dan, Ciprian Ciucu şi consilierul lui Cioloş: „Uite ce dandana de râsul curcilor iese”

Liderii politici români nu au pierdut ocazia de a transmite, miercuri seara, pe Facebook, mesaje de încurajare pentru echipa de fotbal a României U21 în meciul cu Spania, însă postările lor au semnalat o criză gravă de inspirație, primarii Nicuşor Dan şi Ciprian Ciucu făcându-se de râs.

22 iun. 2023, 11:16
Radu Cristescu, ironii la adresa lui Nicuşor Dan, Ciprian Ciucu şi consilierul lui Cioloş: „Uite ce dandana de râsul curcilor iese”

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a copiat nu doar postarea, cuvânt cu cuvânt, de la primarul general Nicușor Dan, ci și fotografia, arătând o aparentă apropiere între cei doi, chiar dacă, în mod oficial, nu sunt în cele mai bune relaţii.

De fapt, gafa celor doi s-ar fi datorat unui alt personaj, aşa cum dezvăluie deputatul Radu Cristescu, respectiv fostul consilier pe probleme de comunicare al lui Dacian Cioloş, Liviu Iolu.

„Liviu Iolu, fost purtător de vorbe al premierului Cioloș. Dat fiind că Cioloș nu prea glăsuia, se cheamă că a fost o sinecură. Un mare cîștig pentru presă cînd a ieșit din ea și un mare cîștig pentru politichie cînd a ratat tot ceea ce a țintit, dar, deh, victoriile nu sunt chiar pentru toți. Rămas acum fără activitate, că REPER-ul lui e precum ceapa de Pericei, din ce îi dai foile mai deoparte, din aia plîngi mai tare, Iolu’ Comunicatoru’ compune, contra cost, postările altora, pe Facebook.

Doar că uită un lucru: cu clienți precum cuplul comic-fantezist Ciucu&Nicu nu e suficient să le scrii textele. Trebuie să te asiguri și că nu și le dau din mînă în mînă precum comuniștii manifestele! Că uite ce dandana de rîsul curcilor iese…

Chiar nicio virgulă diferență, măi băieți? Ce naiba, ați descins de pe banda de producție în serie a lui Chaplin, din ”Timpuri noi”? Fel de fel, toate la fel?? Iolule, cu lipsa asta de vigilență, zic să le dai banii înapoi, că nu prea îi meriți. Cît despre tentativele scremute de înțepături la alții, vorba artistului antic: cizmare, nu mai sus de sanda!… (Nicio aluzie la doamna, să n-avem vorbe)”, a scris pe Facebook Radu Cristescu, unul dintre liderii PSD.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă a pornit cronometrul. Pensiile „nesimţite” se taie săptămâna viitoare. Ce se întâmplă cu cumulul pensie-salariu