Radu Cristescu (PSD), atac dur la adresa ministrului PNL al Justiției, Alina Gorghiu: „Când nu dansează la festivaluri muzicale, slobozește idei!” (FOTO)

Deputatul PSD Radu Cristescu a ieșit la atac, din nou, printr-un discurs în stilul caracteristic. De această dată, social-democratul a luat-o la țintă pe Alina Gorghiu, ministrul Justiției. 

12 aug. 2023, 13:36

PSD nu este de acord cu comasarea alegerilor, în 2024, a avertizat Radu Cristescu, după ce ministrul PNL a ieșit public cu o astfel de propunere.

„Bag seama că ne-am împărțit sarcinile în coaliție: noi cu reforma, liberalii cu alegerile. S-a trezit Alinuța după Untold – probabil cu ceva dureri de cap! – și vrea comasarea alegerilor în numele ‘guvernării stabile’ de care are nevoie țara. Noua zeiță Themis – ptiu, că era să să mă fure tastele! – se ocupă la Justiție de bătut țara-n lung și-n lat în medii expresive artistic, cu fotografi profesioniști după dânsa, de ai zice că se antrenează pentru vreun pictorial în Vogue, nu pentru muncă pe brânci la minister (Sper ca vălătucii din poză să nu fie prafuri de la colegul Cîțu). Și când nu dansează la festivaluri muzicale, slobozește idei”, a scris deputatul PSD.

Radu Cristescu, atac dur: „Voi ați ‘comasat’ la guvernare sărăcia românilor cu mizeria! / Se aude că vi se comasează din greu și procentele din sondaje și s-ar putea ca 2024 să vă pice greu la lingurică!”

Oficialul PSD crede că PNL este vinovat pentru „mizeria” și „sărăcia” din România, ce „băltește” de 34 de ani.

„Măi, doamna ministru, voi ați ‘comasat’ la guvernare sărăcia românilor cu mizeria, disperarea cu amărăciunea, bugetul statului cu buzunarele proprii, pilele cu rubedeniile, inflația cu deficitul bugetar și tot așa.

Nu v-ați săturat de atîtea comasări de ‘succes’, sau a început să vă placă? Zic să lăsați alegerile și să puneți umărul la treabă, nu de alta, dar se aude că vi se comasează din greu și procentele din sondaje și s-ar putea ca 2024 să vă pice greu la lingurică…”, a adăugat Radu Cristescu.

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu (PNL), a declarat vineri, la Arad, că are speranţe că subiectul comasării alegerilor va fi repus pe tapet şi că preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, va putea „să reanalizeze”, alături de conducerea partidului, această soluţie.

De curând, Alina Gorghiu a publicat pe pagina personală de Facebook mai multe imagini în care apare la Cluj, la festivalul UNTOLD.

Citește și:

Radu Cristescu (PSD), atac dur la PNL: Un președinte eșuat și trei premieri, Bețivul, Drogatul și Bursucul Transpirat care s-au tot rotit la guvernare pînă au băgat România-n gard

Radu Cristescu dă de pământ cu #reziştii: „Dreptacii globalist-progresişti se cocoaţă pe suferinţa semenilor doar ca să-şi urce sacii goi în căruţa puterii”