Radu F. Alexandru: Hotărârile CCR se respectă, am covingerea că PDL rămâne fidel acestui principiu

Vicepreşedintele PDL Radu F. Alexandru a declarat joi în legătură cu amânarea de către CC a deciziei privind referendumul până pe 12 septembrie că are convingerea că PDL va rămâne fidel poziţiei pe care a abordat-o în faţa oricărei decizii a CC şi anume că hotărârile trebuie respectate.

RomaniaTV.net
02 aug. 2012, 14:47
Radu F. Alexandru: Hotărârile CCR se respectă, am covingerea că PDL rămâne fidel acestui principiu

„Acum, ca şi întotdeauna, nu mi-am permis niciodată să fac vreun comentariu asupra deciziei CC şi am convingerea că şi PDL va rămâne fidel poziţiei pe care a abordat-o în faţa oricărei decizii a CC, indiferent de câte surprize sau cât de multe sunt semnele de întrebare. Justiţia în totalitate, CC trebuie respectate şi deciziile, aşa cum scrie în deciziile CC, sunt generale şi obligatorii”, a precizat Radu F. Alexandru, întrebat în legătură cu amânarea deciziei Curţii în privinţa referendumului până pe 12 septembrie.

Curtea Constituţională a anunţat oficial că a amânat până în 12 septembrie decizia privind referendumul, menţionând că a primit date „contradictorii” privind listele electorale permanente şi că a cerut Guvernului ca până la 31 august să să transmită listele în baza cărora s-a organizat referendumul.