Radu Mazăre, show la târgul de turism de la Romexpo. S-a deghizat în Ulise VIDEO

Radu Mazăre a făcut show la târgul de turism de la Romexpo. Costumat cu armură şi coif, primarul Radu Mazăre a jucat rolul lui Ulise. El i-a invitat pe turişti să vină şi să se distreze la Mamaia şi poate să-şi găsească o nimfă sau chiar şi o soţie, potrivit România TV.

14 mart. 2013, 13:42
Radu Mazăre, show la târgul de turism de la Romexpo. S-a deghizat în Ulise VIDEO

Primarul Radu Mazăre, care s-a costumat în Ulise, i-a încurajat pe oameni să vină la Mamaia pentru a scăpa de grijirile cotidiene şi i-a asigurat că este doar „un strop din ceea ce va fi la vară la Mamaia”, unde se pregătesc deja concerte, festivaluri şi chiar un carnaval.

„Nimfele, sirenele şi fetele frumoase nu sunt toate ale mele. Veniţi la Mamaia pentru căsigur veţi găsi o nimfă, o sirenă, o fată, o nevastă, eu ştiu. Puteţi să veniţi la Mamaia pentru că sigur veţi găsi o nimfă, o sirenă, o fată, o nevastă, eu ştiu. Vă aştept la Mamaia, într-un loc unde să scăpaţi de grijile de zi cu zi. Să uitaţi pentru o săptămână, două, cât vă ţin buzunarele de criză, de politică, de greutăţi. Mamaia e un colţ de bucurie, de fericire, pentru cei care vin acolo şi e un alt fel de a face turism. Dacă vreţi să fiţi tineri ziua, noaptea, dacă vreţi să simţiţi cu adevărat ce înseamnă să trăiţi, veniţi la Mamaia!”, a declarat Radu Mazăre, la Romexpo.

„Ceea ce se întamplă în Mamaia sunt rezultatele unei colaborări a celor de la agenţiile de turism, cu patronii şi cu autorităţile locale şi rezultatul îl vedeţi, iar la vară va fi şi mai mult ca anul trecut”, a mai declarat Radu Mazăre, primarul Constanţei.

Peste 250 firme de turism îi îmbie pe clienţii români săptămâna aceasta cu oferte de vacanţe pentru acest an. Iubitorii de vacanţe pot achiziţiona de la pachete de tip city break, la croaziere, sejururi exotice sau vacanţe la ţară.