Radu Mazăre a bifat prima vizită la poliţie pentru a afla termenii controlului judiciar VIDEO

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie pentru a i se prezenta termenii controlului judiciar la care va fi supus, potrivit deciziei instanţei, informează România TV.

11 apr. 2014, 11:06
Radu Mazăre a bifat prima vizită la poliţie pentru a afla termenii controlului judiciar VIDEO

„Am stabilit cu lucrătorul de poliţie programul pe care trebuie să-l respect. Trebuie să trec pe la poliţie o dată pe săptămână. Am stabilit marţea, la ora 12. Dacă nu pot veni, trebuie să iau legătura telefonic. Nu pot părăsi ţara, alte interdicţii n-am”, a declarat Radu Mazăre la ieşirea de la poliţie.

În legătură cu dosarul său de la DNA, Mazăre a spus că acesta a pornit de la o plângere penală depusă de către patronul unui ziar pe care nu îl cunoaşte şi cu care nu s-a întâlnit niciodată. „Am citit plângerea făcută de un cetăţean din Constanţa că Elan Schwartzenberg mi-a prezentat, de-a lungul timpului, diverşi oameni de afaceri din Israel şi aş fi luat eu comisioane. Oamenii ăştia au construit în Constanţa un spital, două malluri, drumuri, locuinţe pentru tineri. Ca instituţiile statului să vizeze investitorii într-o zonă în care creează locuri de muncă nu e în regulă”, a mai spus Mazăre.