Radu Mazăre ar putea fi trimis înapoi în Madagascar! Autorităţile din insulă susţin că extrădarea ar fi putut fi ilegală

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucuresti urmează să dea o hotărâre, probabil vineri, cu privire la contestația la executare formulată de Radu Mazăre, fostul edil al Municipiului Constanța.

23 iun. 2021, 12:37
Radu Mazăre ar putea fi trimis înapoi în Madagascar! Autorităţile din insulă susţin că extrădarea ar fi putut fi ilegală

Radu Mazăre află astăzi dacă va fi trimis înapoi în Madagascar sau dacă va rămâne în spatele gratiilor în România. Fostul primar se bazează foarte mult pe răspunsul oficial oferit de instanța din Madagascar.

Speranțele lui Radu Mazăre de a fi pus în situația de dinainte de extrădare sunt unele destul de mari întrucat, reprezentantul Ministerului Justitiei din Madagascar a spus că a trimis, pe cale diplomatică, Ministerului de Externe din Madagascar decizia de anulare a hotărârii de extrădare a lui Marăre în România.

Ministerul de Externe din Madagascar ar fi trimis deja, pe cale diplomatică, sentința Ministerului Justiției din România, în orgininal.

Astfel, sustin avocatii lui Mazăre, toate actele care au legătură cu extrădarea, aducerea lui și preluarea de către poliştistii români devin nule, iar aducerea lui in sine, ilegală.

În acest moment, Radu Mazăre se află încarcerat la Penitenciarul Slobozia și este trimis în judecată în mai multe dosare de corupție, scrie Antena3.

Citeşte şi: DNA i-a cerut DOCUMENTE lui Clotilde Armand: „Vor referendum să mă demită? Nu-i nimic. Să încerce!”


loading...