Radu Mazăre, declaraţii despre experienţa din „beciul domnesc”. Care a fost primul lucru făcut în libertate

Radu Mazăre s-a prezentat joi dimineaţă la ICCJ, unde ar fi trebuit să se judece cererea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv pe numele fostului primar al Constanţei. Solicitarea a rămas, însă, fără obiect odată cu decizia magistraţilor de a-l elibera pe Mazăre din arestul preventiv şi de a fi cercetat în continuare sub control judiciar.

RomaniaTV.net
25 iun. 2015, 07:01

Radu Mazăre a vorbit joi, la plecarea de la ICCJ, despre cât de greu i-a fost în cele trei luni petrecute în „beciul domnesc” şi a subliniat că vrea să profite de libertat, aşa că va merge pe mare şi nu mai vrea să audă de politică.

„Statul în arest a fost foarte dificil. Am locuit aproape o lună opt oameni. Nu e uşor. Mult nu mai vorbesc. Chestiunile publice, politice nu mă mai interesează. Dar două sentimente m-au încercat tot timpul: de nedreptate şi neputinţă”, a declarat Radu Mazăre, punctând că următoarele zile de libertate vrea să le petreacă pe mare.

„Primul lucru pe care l-am făcut a fost să o sun pe mama”, a spus Radu Mazăre, care a fost însoţit la ICCJ şi de iubita lui, Roxana, alături de care va pleca apoi la Constanţa, pentru a se prezenta la secţia de poliţie la care este arondat pentru stabilirea condiţiilor controlului judiciar.

„O apreciez şi o respect pe Roxana, dar întotdeauna e bine să ai mai multe. Mai pleacă una, doua, tot rămâi cu ceva”, a spus Radu Mazăre.