Radu Mazăre, aniversare la 51 de ani în închisoare. Familia şi iubita lui i-au adus prăjituri la puşcărie

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, împlineşte astăzi 51 de ani. Fostul edil a primit vizitata familiei. La închisoare a ajuns şi iubita lui, Roxana, cu care ar fi vrut să se căsătorească chiar azi, dar nu s-a putut.

05 iul. 2019, 06:24
Radu Mazăre, aniversare la 51 de ani în închisoare. Familia şi iubita lui i-au adus prăjituri la puşcărie

Fostul edil a fost vizitat în puşcărie de întreaga familie. Mihai Mazăre a declarat la ieșirea din Penitenciarul Rahova că i-a dat cadou fratelui său o carte de yoga, iar o prietenă i-a trimis o altă carte. Totuși, autoritățile de Rahova au refuzat ca Radu Mazăre să primească prăjituri și o soluție de curățare a ochelarilor.

Radu Mazăre vrea să se căsătorească cu iubita sa, Roxana Mihalache, pe 10 iulie, dar aşteaptă încă un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele, anunţa Mihai Mazare, fratele fostului primar al oraşului Constanţa.

Citeşte şi: Roxana Mihalache, primele declaraţii despre nunta din penitenciar cu Radu Mazăre. Cum a fost cerută de soţie VIDEO

Inițial, fostul edil a vrut să se căsătorească pe 5 iulie, când împlinește și 51 de ani.

Radu Mazăre este vizat în alte patru dosare penale instrumentate de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). De altfel, fostul primar al Constanţei a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Poarta Albă, iar miercuri dimineaţă a fost dus la DNA pentru a fi audiat. Într-unul dintre dosare este vizat şi actualul primar al Constanţei. Decebal Făgădău este acuzat de abuz în serviciu, fiind cercetaţi şi alţi funcţionari din cadrul Primăriei.

Citeşte şi: Radu Mazăre, vizat în alte patru dosare penale instrumentate de DNA Constanţa