Radu Mazăre junior, petrecere luxoasă la împlinirea vârstei de 30 de ani. Cu ce afaceri de milioane se ocupă acum fiul fostului primar

Fiul lui Radu Mazăre a împlinit recent 30 de ani, prilej numai bun pentru a da o petrecere de pomină la un restaurant luxos din Constanța.

02 feb. 2024, 13:39
Radu Mazăre junior, petrecere luxoasă la împlinirea vârstei de 30 de ani. Cu ce afaceri de milioane se ocupă acum fiul fostului primar

Tânărul Mazăre nu pare interesat de o carieră în politică, însă a preluat afacerile lăsate în urmă de tatăl său şi chiar îşi dezvoltă portofoliul, căutând mereu oportunităţi de business noi.

Fiul fostului edil a sărbătorit miercuri seară împlinirea a 30 de ani. Fix în aceeași zi, în urmă cu doi ani, mascații au descins peste el. Dar, se pare că scenariul nu s-a repetat și în acest an. Împlinirea acestei vârste n-avea cum să fie sărbătorită altfel decât în stilul ”Radu Mazăre”.

Răducu a petrecut într-un local luxos din Constanța. Au fost invitați atât prietenii apropiați cât și avocata tatălui său. În timp ce juniorul își sărbătorește ziua de naștere, hotelul familiei Mazăre din Madagascar, în care s-ar fi investit undeva la 1,5 milioane de euro, figurează ca fiind închis temporar.

Radu Mazăre junior alături de mama sa

Recent, Mazăre junior a ales să se implice mai mult în afacerile imobiliare. În luna august a anului 2023, în Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia privind înființarea societății Realcasa Tech SRL, printre fondatori fiind și fiul fostului primar al municipiului Constanța. Vorbim așadar de firma Realcasa Tech SRL, care va avea sediul în București, Sector 1, pe strada Surorilor nr. 9-15, într-un apartament al unui imobil. Firma se va ocupa de dezvoltare imobiliară, iar capitalul social este de 300 de lei.

Fondatori sunt Mazăre-Petcu Radu-Ştefan, Manea Alexandru-Costin, Postelnicu Vlad, iar administratori sunt Postelnicu Vlad, cu domiciliul în Bucureşti, sectorul 6 și Mazăre-Petcu Radu-Ştefan, cu domiciliul în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa. Durata de funcţionare este una limitată, pe 20 de ani. Mazăre-Petcu Radu-Ştefan este acționar la APV Media Turism SA, asociat în Cabo Concept SRL și deține și un PFA în nume propriu.

Proiectul său cu care crede că va da lovitura este o platformă cu soluții care ușurează românilor achiziționarea unei proprietăți în Republica Dominicană, paradisul din Marea Caraibilor. „Am vrut să deschidem o nouă piață pentru români, pentru că se fac multe investiții pentru Dubai sau alte zone din Europa. Nu am găsit până acum să investești în Caraibe și atunci ne-am gândit să promovăm un proiect din Republica Dominicană”, spunea, în 2023, Mazăre Jr.

”Sunt un tânăr aspirant care dorește să învețe cât mai mult de la viață și să facă cât mai multe acțiuni ca antreprenor, atingând cât mai multe domenii, un pasionat al muzicii, al călătoriilor și un pasionat de oameni, dar nu mă interesează politica”, spune Răducu Mazăre, care s-a specializat și în domenul criptomonedelor, domeniul în care oferă consultanță, dar și marketing digital.

Firma de turism a lui Mazăre

La începutul anului 2020, în Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor APV Media Turism SA, încheiată la data de 18.10.2019. La şedinţa Adunării Generale Excepţionale a Acţionarilor, legal constituita, la domiciliul fiscal al societăţii situat în Constanţa, bulevardul Mamaia, parc Aqua Magic, clădire corp administrativ, s-au prezentat Mazăre Victoria-Gabriela, care deţinea 999 de acţiuni, reprezentând 99,9% din capitalul societăţii; Mazăre-Petcu Radu-Ștefan, care deţine o acţiune, reprezentând 0,1% din capitalul societăţii.

Reamintim că, în 2019, APV Media Turism SA era controlată de mama fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, Victoria Gabriela Mazăre, care deţine 2% din capitalul social, Mihai Mazăre, cu 95% din capitalul social, şi Listă Acţionari, cu 3% din capitalul social. Administratorul firmei era Victoria Gabriela Mazăre. APV Media Turism SA desfăşoară activităţi ale agenţiilor turistice.

În prezent, APV Media Turism SA este controlată de Mazăre Mihai (99,9%) și Mazăre-Petcu Radu-Ștefan, care deţine o acţiune, reprezentând 0,1%. Administrator este Cătălina Mihaela Năstase.

Citeşte şi: Cum arată vila lui Dani Oțil din Corbeanca. Este vecin cu Răzvan Simion, colegul de la matinalul de la Antena 1