Radu Mazăre l-a interpretat pe Ramses al II-lea la ultima ediţie a carnavalului Mamaia VIDEO

Radu Mazăre, primarul oraşului Constanţa, susţine că ultima ediţie a carnavalului Mamaia din acest an, când l-a interpretat pe Ramses al II-lea, a fost cea mai complexă şi mai spectaculoasă de până acum.

31 aug. 2014, 11:13

Parada carelor alegorice a început sâmbătă, după ora 20.00, de la Piaţeta Perla, ca şi la precedentele ediţii. Radu Mazăre, costumat ca Ramses al II-lea, s-a urcat pe carul alegoric al Primăriei care a pornit apoi pe faleză către Piaţeta Cazino.

Primarul şi-a făcut o apariţie spectaculoasă, ieşind dintr-un sarcofag, după care a urmat încoronarea lui Ramses al II-lea, iar apoi au fost arătate abilităţile de luptător ale faraonului, care a reuşit să doboare o raţă cu arcul.

Au mai fost prezenţi şi vedeta de televiziune Cabral, în rolul Marelui Preot, dar şi fiul primarului, Răducu, el interpretând un astrolog. Nu puteau lipsi de la carnaval nici fetele frumoase, având în vedere că despre Ramses al II-lea se spune că a avut peste două mii de soţii.

„Acesta a fost Ramses, acesta a fost spectacolul de încheiere al carnavalului 2014. Am început totul dintr-o joacă acum doi ani de zile şi iată că acum în 2014, al treilea an în care facem carnaval, dumneavoastră sunteţi în număr atât de mare şi vreau să vă mulţumesc, iar noi facem repetiţii până la 1-2 noaptea ca să puteţi avea parte de un spectacol frumos”, a spus Mazăre.