Radu Mazăre, momente cumplite în închisoare. „Se supără dacă păţeşte asta!”

Radu Mazăre se află închis la Penitenciarul Rahova, acolo unde încearcă să se adapteze vieţii de deţinut. Totuşi, fostul edil al Constanţei iese mereu în evidenţă faşă de colegii de suferinţă.

16 nov. 2019, 16:17
Radu Mazăre, momente cumplite în închisoare. „Se supără dacă păţeşte asta!”

Radu Mazăre îl evită pe colegul de celulă, stă cât mai retras și se supără extrem de tare când cineva i se adresează ironic, susţin surse din penitenciar.

Comparativ cu Liviu Dragnea, care trece în închisoare drept un bărbat comunicativ, Radu Mazăre este introvertit și încearcă să-l evite chiar și pe colegul de celulă. Mai mult, se și supără dacă, în anumite cazuri, i se vorbește cu ironie, au dezvăluit persoane de la fața locului, conform wowbiz.ro.

Deputatul USR Stelian Ion povesteşte cum a ajuns să-l apere pe Radu Mazăre. Un proces câştigat în ţară a fost pierdut la CEDO

Radu Mazăre a șocat, recent, pe toată lumea cu noile achiziții. După un târg de carte organizat la Penitenciarul Rahova, fostul primar al Constanței și-a cumpărat un număr impresionant de volume: „A luat două pungi de cărți și a plătit în jur de cinci milioane de lei vechi. A zis că el vrea să citească!”.