Radu Mazăre nu renunţă la cluburi: Am BANI CASH. Nu mă plâng, am din ce să trăiesc

Fostul primar al Constanței Radu Mazăre a declarat, joi, la ieșirea din sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, că odată ajuns acasă din arest, își dorește foarte mult să iasă pe mare și să practice diverse sporturi. Mazăre le-a spus jurnaliştilor că nu renunţă să meargă în cluburi şi, deşi are sechestru pe apartament şi maşini, are bani cash din care să trăiască şi să-şi plătească avocaţii. 

25 iun. 2015, 13:46
Radu Mazăre nu renunţă la cluburi: Am BANI CASH. Nu mă plâng, am din ce să trăiesc

„De-abia am venit de la București, direct la Poliție. Pe la ora cinci, șase, o să merg să văd cum e apa și o să merg să înot, să scot caiacul … în orice caz în apă, la mare, pentru că la mare visam. (…) Marea e cea mai mare dragoste a mea. M-a tulburat enorm când am venit la termenul trecut cu duba la Constanța, cu cătușe, nici n-am văzut marea. Numai la mare m-am gândit, mai mult decât la fete. Marea e viața mea”, a afirmat Mazăre, citat de Agerpres. 

Fostul edil a susținut că în prezent este un cetățean ca toți ceilalți, fără să mai fie interesat de administrația locală sau de politică. Fostul primar a spus că nu va renunța însă la cluburi, continuând să meargă la astfel de distracții după ce se va „reobișnui cu lumea, cu viața”, în condițiile în care a stat timp de aproape trei luni în arest.

Radu Mazăre a menționat că le mulțumește celor din familia sa și prietenilor cu care a avut voie să vorbească pentru că au fost „extraordinari” în perioada în care el s-a aflat în spatele gratiilor. Fostul primar și-a exprimat însă și dezamăgirea față de comportamentul altor persoane pe le considera prieteni.

CITEŞTE ŞI Radu Mazăre, declaraţii despre experienţa din „beciul domnesc”. Care a fost primul lucru făcut în libertate

„Sunt anumite momente în viață când sufletul și relațiile dintre oameni atunci se dovedesc alea care sunt adevărate. Adică sunt oameni de la care nu mă așteptam și au fost lângă mine și alții la care mă așteptam să fie lângă mine și pe care i-am ajutat foarte mult în viață și au dispărut”, a spus Mazăre.

Acesta a afirmat că are sechestru pus pe apartament, pe mașini, dar că are banii cash din care poate trăi, fără să se plângă.

„Am sechestru pe apartament, pe mașini cu care mai merg, dar mai am banii cash din care pot să cheltuiesc și pot să-mi plătesc și avocații. E rău, pentru că toți cei care intră și ajung în situații de astea, tuturor li se pune sechestru și nu mai are nici familia din ce să trăiască, nici avocații din ce să-i plătească. Dar mai am prieteni. (…) Și nu, Doamne ferește, hai să nu mă plâng. Am din ce să trăiesc”, a afirmat fostul primar al Constanței.

Acesta a spus că în cadrul măsurilor impuse de controlul judiciar sub care se află trebuie să se prezinte la sediul IPJ Constanța marți, la ora 12,00.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis miercuri ca Radu Mazăre să fie eliberat din arest preventiv, în dosarul în care este acuzat de DNA de fapte de corupție.

Curtea Supremă a admis o contestație a lui Radu Mazăre și a dispus înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, decizia fiind definitivă.

Fostul primar al municipiului Constanța se afla în arest preventiv din data de 2 aprilie, el fiind acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, două de conflict de interese și abuz în serviciu.