Radu Mazăre va petrece Sărbătorile în Venezuela şi Honduras

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, va pleca săptămâna viitoare în Venezuela şi Honduras, unde va petrece sărbătorile de iarnă, el spunând că se va da cu zmeul, apoi va face rafting în junglă şi va dormi în cort, pe malul râului.

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 14:29
Radu Mazăre va petrece Sărbătorile în Venezuela şi Honduras

„Marţi plec în Venezuela, unde o să mă dau cu zmeul 12 zile, apoi merg în Honduras să fac rafting în junglă. Voi pleca din capitală, cinci nopţi o să dorm pe malul râului, în cort, vor fi două bărci de rafting mari şi două caiace, într-un caiac eu, într-un caiac fratele meu„, a declarat Radu Mazăre, informează Mediafax.

Mazăre a spus că această excursie nu-l va costa foarte mult deoarece în cele două ţări preţurile sunt destul de mici, iar pentru o noapte petrecută în junglă va plăti 40 de dolari.

„Costurile sunt mici, probabil la fel ca în Madagascar. În junglă mă costă 40 de dolari pe noapte, dormitul în cort şi mersul cu echipamentul în barcă, ceva de genul ăsta. Merg cu nişte prieteni şi nişte prietene, că doar nu m-am călugărit”, a mai spus Radu Mazăre.

El a precizat că va reveni în Constanţa în 8 sau 9 ianuarie.

Mazăre este recunoscut pentru vacanţele exotice, în urmă cu două luni el fiind în Madagascar, iar anul trecut în Papua Noua Guinee.