Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, vrea să investească la Dinamo. „Trebuie să vedem câţi bani avem”

Radu Mihaiu, noul primar al sectorului 2, le promite fanilor și acționarilor spanioli că ar vrea să se implice financiar.

20 oct. 2020, 07:29
Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, vrea să investească la Dinamo. „Trebuie să vedem câţi bani avem”

Radu Mihaiu nu a precizat cum vrea să ajute clubul, dar promite că va studia situația financiară a Primăriei și că apoi va lua o decizie.

CUTREMUR la RAPID după ce Daniel Tudorache a pierdut Primăria Sectorului 1. Se anunţă falimentul: „El era adevăratul patron!”

„O să vedem ce e de făcut pentru Dinamo. Trebuie să vedem cifrele exacte când ajung în funcție. Deschiderea pentru Dinamo există, ca și pentru celelalte sporturi. Repet, deschidere există pentru Dinamo. Dar trebuie să ne uitam peste cifre, să vedem câți bani avem și câți putem aloca pentru Dinamo. Eu sunt pentru sprijinirea sportului. Am fost microbist. Acum recunosc că nu mai sunt. Din punct de vedere administrativ nu pot sa fiu decât dinamovist”, a declarat Radu Mihaiu pentru ziare.com.

Clotilde Armand, decizie radicală legată de Rapid. Ce spune noul primar al Sectorului 1 despre finanţarea clubului din Giuleşti

Primăria Sectorului 2 s-ar putea implica în construcția noului stadion, pe care șefii spanioli și Marcel Vela, ministrul de Interne, ar vrea să-l facă în complexul sportiv din „Ștefan cel Mare”. Arena, inclusă inițial în proiectul EURO 2020, alături de stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești, nu a fost încă cedată Companiei Naționale de Investiții, astfel că planul de modernizare a fost suspendat. În acest moment, există mai multe procese pentru stabilirea proprietarului stadionului. Lucrările vor putea începe atunci când se va stabili cine este proprietarul stadionului.


loading...