Radu Pălăniță dă de pământ cu Andra, Horia Brenciu și Irina Rimes: „Mi-e milă de ei”. Ce spune și despre Andreea Bălan: „Eu cânt și ea să danseze”

Radu Pălăniță dă de pământ cu Andra, Horia Brenciu și Irina Rimes. Fostul câștigător al show-ului Românii au Talent este supărat foc după experiența pe care a avut-o la Vocea României și spune că nu i s-a părut corect atitudinea unor jurați. Mai mult, dezvăluie că multe vedete nu au nicio treabă cu muzica.

15 ian. 2024, 12:30
Radu Pălăniță dă de pământ cu Andra, Horia Brenciu și Irina Rimes: „Mi-e milă de ei”. Ce spune și despre Andreea Bălan: „Eu cânt și ea să danseze”
Radu Pălăniță dă de pământ cu Andra, Horia Brenciu și Irina Rimes

Radu Pălăniță dă de pământ cu Andra, Horia Brenciu și Irina Rimes. Acesta vrea să-i provoace pe ultimii doi la un duel muzical, căruia nu crede că-i vor face față. De asemenea, a spus că singura voce care-i place e cea a Monicăi Anghel, iar singurul jurat credibil e Tudor Chirilă. Nu ar putea însă cânta niciodată cu Andra, care nu ar face față la orice gen de muzică.

Citește și: Scandal național la „Românii au talent”. Reacţie dură după ce un copil de şapte ani a câştigat marele premiu: „Ăsta nu e talent!”

Radu Pălăniță dă de pământ cu Andra, Horia Brenciu și Irina Rimes

Radu Pălăniță a devenit cunoscut după ce a câștigat „Românii au talent”. Imediat ce a ajuns vedetă din postura de lăcătuș mecanic, s-a înscris la Școala Popuară de Arte și vrea să ajungă cât mai sus pe plan muzical.

Cel mai cerebral și mereu cu cuvintele la el e Tudor Chirilă. El e singurul de care-mi place. Eu i-am prins pe Chirilă, Smiley, Rimes și Horia Brenciu. Nu am întors niciun scaun… Brenciu mi-a spus că nu i-am transmis nimic. Dar cred că eram pe alte frecvențe cu el. Singurii care mi-au luat apărarea au fost Smiley și Chirilă. Pe ceilalți i-a rezolvat apoi lumea prin comentarii.

Aș fi înțeles atitudinea lor, era prima mare scenă pe care pășeam după cea de la karaoke. Dar eu, în locul lor, al Irinei și a lui Brenciu, aș fi dat alte sfaturi. Rimes mi-a zis că am fost pe contrasens cu melodia. Dar au corectat-o Chirilă și Smiley. Aș fi întrebat concurentul din fața mea cu ce se ocupă. Oamenii mi-au cerut părerea după, dacă am fost dezamăgit. Dar dezamăgit pentru ce au zis Brenciu și Rimes putea fi doar cel care venea după ani de canto.

Intenționez să-i provoc public pe Brenciu și pe Irina. Dar mi-e milă deja de ei. Știu foarte bine unde mi-e nivelul. Îi mai las puțin să se bucure. Ies mai târziu la atac. Nu-i uit niciodată.

Duel cu Brenciu? N-aș putea decât cu o femeie cu voce bună. Sunt foarte selectiv în ceea ce privește vocile. Cu Monica Anghel da. Cu Andra nu aș putea. Ea pe partea de pop-etno e foarte bună. Dar la muzică ușoară nu. Să luăm, de pildă, melodia lui Bocelli și a lui Celine Dion, The Player. Ea nu va putea cânta niciodată așa ceva. Pielea de găină mi-o face doar Monica Anghel, atunci când o aud cântând. Și Nico e o voce bună. Dacă aș fi cântat muzică comercială, găseam o grămadă din noua generație.

Cu Andreea Bălan ce să fac? Eu să cânt și ea să danseze poate„, a declarat Radu Pălăniță, pentru Cancan.ro.