Scandal național la „Românii au talent”. Reacţie dură după ce un copil de şapte ani a câştigat marele premiu: „Ăsta nu e talent!”

Finala „Românii au talent” 2023 a iscat un scandal monstru pe rețelele de socializare. Totul a pornit de la faptul că mai multe persoane sunt de părere cu Rareș Prisăcariu nu a meritat să câștige premiul în valoare de 120.000 de euro.

13 mai 2023, 16:26
Scandal național la „Românii au talent”. Reacţie dură după ce un copil de şapte ani a câştigat marele premiu: „Ăsta nu e talent!”
Românii au talent 2023 - câștigător - scandal

„Românii au talent” 2023 s-a încheiat, iar premiul cel mare, în valoare de 120.000 de euro, a ajuns aseară la Rareș Prisăcariu. Acest rezultat a creat foarte multă vâlvă pe rețelele de socializare, părerile fiind împărțite. Mulți internauți i-au transmis felicitări și au fost de acord cu faptul că premiul ar fi trebuit să ajungă la el, însă cealaltă jumătate a oamenilor au criticat alegerea publicului, afirmând că băiatul nu are niciun talent.

Citește și: Eduard Dragu Sălăgean, concurentul cu autism de la „Românii au talent”, a trecut prin momente neplăcute. Ce a păţit după apariţia la TV

În finala „Românii au talent” 2023 au mai fost și Oleg Spînu, care s-a clasat pe locul al treilea, și Olya și Valera din Ucraina care au urcat pe locul al doilea al podiumului. Câștigătorul este un băiețel de doar 7 ani și câteva luni. Acesta a reușit să adune cele mai multe voturi din partea publicului. Copilul și-a stăpânit cu greu lacrimile pe scena show-ului, în momentul în care a primit trofeul și cecul pe care apărea suma de 120.000 de euro. Rareș Prisăcariu a reușit cu greu să spună: „Mulțumesc”, a spus el cu vocea tremurândă.

Marea finală „Românii au talent” 2023 a născut un scandal monstru pe rețelele de socializare, unde publicul a fost împărțit în două tabere foarte clare. Pe o parte a baricadei, se aflau persoanele care sunt de părere că acesta nu și-a meritat premiul, iar cea de-a doua categorie de persoane sunt cele care au fost total impresionate de felul în care copilul a recitat și și-a spus monologurile.

Scandalul de la „Românii au talent” 2023

O bună parte a internauților au fost de părere că cei doi copii din Ucraina ar fi trebuit să câștige marele premiu. Unii dintre aceștia chiar au lansat și o serie de acuzații grave, care sugerau că voturile ar fi fost fraudate. O parte dintre utilizatori au subliniat că este, într-adevăr, un merit faptul că a putut să memoreze atât de multe versuri, însă acesta este nu este un real talent.

„Felicitări micuțule cu inima mare și bună!”, i-a spus Radu Palaniță, mecanicul care a câștigat „Românii au talent” acum câțiva ani.

„Eu zic următoarele: nu a fost corect pentru cei 2 copii ucrainieni care, din punctul meu de vedere, au fost impecabili. A fi orator nu este neapărat talent. Da, la vârstă lui mică e ceva să reții atâtea… Dar nu ați fost corecți cu adevărații talentați, ce chiar au depus un efort imens, pentru un număr atât de minunat, din partea mea rușine…”, a fost unul dintre comentariile internauților.

„Cei doi ucraineni, Albert Gugulan și Oleg, meritau să fie cei 3 pe podium, asta era clar!”, „Fix ca la alegeri! Cine era împotriva nu a votat. Dacă votau altul era rezultatul. A memora că un roboțel nu e vreun talent!” „Copiii din Ucraina meritau să câștige” O aiureală! Ce talent e ăsta? Copiii din Ucraina meritau să câștige” „Încă o dată s-a demonstrat că nu voturile contează, ci pe cine cunoști… Nu cred absolut că a avut mai multe voturi decât ucrainenii! E ultimul sezon la care m-am uitat!” „Dacă asta numim noi talent, asta e… copilașul e super, dar nu chiar de așa un premiu… acum fiecare cu părerea lui, dar ucrainenii au arătat ceva… muncă, talent, dăruire… asta e… să vină un nou sezon și noi să nu fim așa răutăcioși.”, au mai comentat alți utilizatori pe Facebook.

Citește și: Cine sunt părinții lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul de la ”Românii au talent”: ”Nu a fost forțat să învețe ceva. Face totul din plăcere”