Radu Pietreanu s-a căsătorit în secret! Cine este şi cu ce se ocupă soţia actorului de la Vacanţa Mare VIDEO

Radu Pietreanu și-a surprins fanii după ce a declarat că este căsătorit și formează un cuplu cu soția sa de mai bine de șapte ani. Actorul devenit celebru pentru rolul lui Costel din Vacanța Mare, a venit pentru prima dată cu soția sa într-o emisiune TV.

15 apr. 2022, 16:19
Radu Pietreanu s-a căsătorit în secret! Cine este şi cu ce se ocupă soţia actorului de la Vacanţa Mare VIDEO
Radu Pietreanu s-a căsătorit în secret! Cine este şi cu ce se ocupă soţia actorului de la Vacanţa Mare VIDEO

Radu Pietreanu s-a căsătorit în secret! Actorul şi soţia sa, Mihaela, sunt împreună de 7 ani, iar marele eveniment a avut loc anul trecut, în luna octombrie. Radu Pietreanu a mai fost căsătorit, iar în 2009 a divorțat de prima soție.

Radu Pietreanu s-a căsătorit în secret! Cine este şi cu ce se ocupă soţia actorului de la Vacanţa Mare

Radu Pietreanu și-a făcut pentru prima dată apariția cu soția sa într-o emisiune de televiziune. Actorul și Mihaela, actuala lui soție, s-au cunoscut în urmă cu 7 ani și s-au căsătorit în secret. „Avem şapte ani împreună. Au trecut șapte ani de relație. Ne-am căsătorit în momentul nunții noastre, nu trebuie să spunem când. O să spună gaițele că am făcut nuntă în pandemie. Aș vrea să mă despart de ea, dar nu găsesc motive. Cred că e cea mai frumoasă declarație de dragoste. Mă simt foarte liniștit și împlinit”, a declarat Radu Pietreanu la emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Radu Pietreanu, dezvăluiri șocante! Actorul de la „Vacanța Mare”, nevoit să își vândă casa pentru a se trata de o boală gravă! “M-am mutat la Azuga, mi-au trebuit banii pentru tratament”

Mihaela Pietreanu, soția actorului, a povestit cum s-a cunoscut cu partenerul său. Aceasta a dezvăluit că ea l-a văzut prima dată pe scenă pe comediant la Iași, acolo unde acesta susținea un spectacol. „Avea un spectacol la Iași, l-am văzut pe scenă prima dată. Am mers la un spectacol cu fratele meu și el m-a remarcat”, a povestit actuala soție a lui Radu Pietreanu.

Alexandru Arşinel, umilit de Radu Pietreanu. Roast-ul scandalos al fostului şef de la Vacanţa Mare VIDEO