Radu Pietreanu suferă de o boală gravă! Și-a vândut casa pentru bani de operaţie!

Radu Pietreanu de la Vacanţa Mare suferă de o boală gravă şi a fost nevoie, recent, să se opereze. Pentru a-și trata problemele de sănătate, actorul și-a vândut casa.

08 ian. 2021, 21:21
Radu Pietreanu suferă de o boală gravă! Și-a vândut casa pentru bani de operaţie!

Radu Pietreanu are o boală gravă, motiv pentru care nu a mai apărut în lumina reflectoarelor. Motivele par să fie foarte serioase, și asta pentru că actorul a ajuns pe mâna medicilor.

Radu Pietreanu suferă de o boală gravă!

Anul trecut, la vârsta de 56 de ani, a avut o intervenție în Turcia. Atunci, a fost nevoit s-și vândă vila de lângă Pădurea Băneasa, în care a locuit în ultimii 15 ani, și s-a mutat la Azuga, în inima munților, departe de agitația urbană. De asemenea, bani i-au trebuit și pentru a plăti tratamentul dat de medicii din Turcia.

REVELION TVR. Scandal cu Vacanţa Mare. Ce sumă primesc Leana şi Costel pentru programul de Revelion

În plan artistic, Radu Pietreanu își reia activitatea anul acesta și în martie va avea primul spectacol la Timișoara. În ultimul timp, „Costel”, acum supranumit „Profu’ de umor”, a mai slăbit, potrivit Viva!. Chiar dacă i-a rămas pseudonimul de „Costel” de la „Vacanța Mare”, acum preferă să i se spună „Profu’ de umor”.

Recent, Radu Pietreanu şi colegul său de trupă, Mugur Mihăescu, au provocat un scandal imens, legat de programul de revelion de la TVR. „Propunerea a venit din partea TVR. Ne-au întrebat dacă suntem interesați să facem un program. Filmările au durat șase zile și au avut loc la St Patrick, pub-ul lui din Centrul Vechi. A fost o negociere. De la cât am considerat că este valoarea noastră de piață”, a declarat Mugur Mihăescu.