REVELION TVR. Scandal cu Vacanţa Mare. Ce sumă primesc Leana şi Costel pentru programul de Revelion

REVELION TVR. Mugur Mihăescu (Leana) și Radu Pietreanu (Costel), cei doi membri ai grupului de umor Vacanța Mare, vor face Revelionul la TVR. Programul a fost deja filmat și urmează să fie difuzat în noaptea dintre ani.

22 dec. 2020, 11:24
REVELION TVR. Scandal cu Vacanţa Mare. Ce sumă primesc Leana şi Costel pentru programul de Revelion

REVELION TVR. Postul public le va plăti celor de la Vacanța Mare aproape 50.000 de euro, scrie Pagina de Media. Este vorba de mai multe contracte, încheiate separat, la începutul lunii decembrie, cu Mugur Mihăescu, cu Radu Pietreanu și cu firma lor de producție, R&M Production.

REVELION TVR. Bani pe persoană fizică

Potrivit documentelor, „Mugur Mihăescu va interpreta rolul lui Garcea, Leana lui Pârțag și alte roluri special concepute pentru emisiunea Revelion acasă” şi ar urma să primească, printr-un contract de drepturi de autor, 52.000 de lei brut (adică 10.700 de euro). Radu Pietreanu „va interpreta rolul Costel Pârțag, precum și alte roluri special concepute pentru emisiunea Revelion acasă, înregistrată în decembrie 2020” şi a ajuns la o înțelegere cu TVR pentru 53.000 de lei brut (aproape 11.000 de euro). Producția este făcută prin firma celor doi de la Vacanța Mare, pentru 24.800 de euro.

Axinte de la Vacanţa Mare a fost condamnat la doi ani de închisoare. Şi-a recunoscut faptele în faţa instanţei

„Propunerea a venit din partea TVR. Ne-au întrebat dacă suntem interesați să facem un program. Filmările au durat șase zile și au avut loc la St Patrick, pub-ul lui din Centrul Vechi. A fost o negociere. De la cât am considerat că este valoarea noastră de piață”, a declarat Mugur Mihăescu.