Radu Siffredi a ajuns la limita răbdării. Partenerul Oanei Matache a răbufnit pe internet: „Reușiți să-mi luați tot!”

Radu Siffredi a reacționat după ce Gina Matache, mama partenerei sale, l-a atacat din nou pe internet. Artista a insinuat faptul că iubitul Oanei Matache îl înjura pe unul dintre nepoți.

09 mart. 2023, 10:59
Radu Siffredi a ajuns la limita răbdării. Partenerul Oanei Matache a răbufnit pe internet: „Reușiți să-mi luați tot!”

Radu Siffredi a transmis un mesaj controversat pe contul său de Instagram, la scurt timp de la izbucnirea scandalului. Bărbatul a spus că nu are de gând să mai facă vreun live în care să vorbească despre această situație și că va veni cu lămuriri la momentul potrivit.

„Fără stream. În seara asta și pentru o perioadă. La momentul potrivit o să mă explic. Până atunci go on with bullshit. Reușiți să-mi luați tot. (…)”, a scris Radu Siffredi pe pagina lui de Instagram.

Totul acest conflict a pornit de la faptul că Oana Matache și Răzvan Miheț, tatăl copiilor ei, au decis să divorțeze. Separarea lor și faptul că Oana s-a afișat cu noul partener în public la scurt timp a iscat o mulțime de discuții aprinse în mediul online. Mai mult, atacurile mamei artistei, care nu a vrut să accepte divorțul fiicei, au făcut acest scandal să escaladeze.

Citește și Delia intervine în scandalul momentului. Ce spune despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi: „Dacă vezi dincolo de spartul semințelor…”

Gina Matache a spus în repetate rânduri că încearcă să-i deschidă ochii fiicei sale și să o facă să conștientizeze ce greșeală uriașă face.

Oana Matache rupe tăcerea despre divorțul său: „Nimeni nu are dreptul să blameze o femeie atât de aspru pentru alegerile făcute în viață”

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu to begin with), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez.

Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în repetate rânduri, în așa hal cum au făcut-o anumite persoane.

Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în utlima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de ‘catastrofă’ pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea. Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ajungă la final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care eu aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii.’, este o parte a mesajului pe care Oana Matache l-a transmis pe Instagram.

Citește și Gina Matache șterge pe jos cu actualul partener al fiicei sale, Oana. Videoclip scandalos cu Radu Siffredi în care îi înjură pe copiii artistei: „Fac tot posibilul să-i deschid ochii”