Radu Siffredi, pe lista neagră a lui Dani Oțil: „Nu ești cine știe ce”. Detalii neștiute despre iubitul Oanei Matache: „A crezut că vrem să-l punem într-o lumină proastă”

Radu Siffredi, pe lista neagră a lui Dani Oțil. Prezentatorul emisiunii Power Couple și-a părerea sinceră cu privire la mai mulți concurenți, printre care și iubitul Oanei Matache. Se pare că acesta nu este pe placul matinalului, pentru că ar avea o altă personalitate față de cum se prezintă în fața camerelor.

11 mart. 2024, 10:56
Radu Siffredi, pe lista neagră a lui Dani Oțil: „Nu ești cine știe ce”. Detalii neștiute despre iubitul Oanei Matache: „A crezut că vrem să-l punem într-o lumină proastă”
Radu Siffredi, pe lista neagră a lui Dani Oțil

Radu Siffredi, pe lista neagră a lui Dani Oțil. Prezentatorul a fost invitat în podcastului „Fiertzi pe Power Couple”, unde a dezvăluit mai multe detalii din cel mai nou show de pe Antena 1. Mai mult, a fost întrebat despre care sunt concurenții care i-au lăsat o părere negativă.

Sunt oameni care m-au surprins negativ, băieții mai ales. Lino, spre exemplu, el nu e chiar așa, cel pe care-l vedem. Sincer i-am spus și în față, mie ori mi se pare că a avut niște traume în copilărie, pentru că uneori își spune de tot stop la ce vrea să zică și zice lumea că-i nebun. Dar are și foarte multe bariere, enorm de multe, când termină argumentele începe să înjure, să zică.. mi s-a părut că dacă trebuie să ne batem cu cineva nu e primul cu care ies la bătaie, el ar fi ăla de la geam care înjură.”, a declarat Dani Oțil, în cadrul podcastului Fiertzi pe Power Couple.

Citește și: Radu Siffredi, pregătit să devină tătic. Oana Matache, impresionată de gestul iubitului ei, la Power Couple: „Eu sunt o persoană căreia îi plac copiii”

Radu Siffredi, pe lista neagră a lui Dani Oțil

Al doilea personaj pe care Dani Oțil îl pune pe lista neagră este chiar iubitul Oanei Matache, despre care spune că este diferit față de cum se prezintă la TV.  „Pe Radu evident că nu-l cheamă Siffredi, și-a pus numele real pe Instagram, are un nume foarte românesc. El vine și după un scandal, ei au dozat foarte greu toată povestea cu Oana și familia și acum sunt ok, oamenii au văzut cât de mișto sunt împreună, acum, separat, Radu, nu ești cine știe ce, dar împreună ești mult mai mișto.

E un tip smart (n.r. deștept), dar nu se înțelege că e smart, pentru că tot timpul își bagă și își scoate și de mai multe ori a crezut că are cineva ceva cu el și că vrem noi să-l punem într-o lumină proastă, că așa e la televizor. Ei sunt generațiile tinere, care nu au trăit cu foarte mult televizor și spun că ăia au ceva cu ei”, mai spune el.

Nici Emi nu a scăpat, acesta fiind este extrem de sensibil și la orice pas își induce stări de rău, nefirești pentru un bărbat. „Trei, Emi. Dacă i s-a făcut rău la o probă sau gândul că va fi o probă scârboasă vorbește cu tine și face așa (n.r. i se face rău). Și pe Natanticu îl pun pe lista neagră, mi-a ucis toate momentele de emoție. Ori de câte ori aveam în vilă seară un moment în care să vorbesc sincer cu ei, el zici că era pramatia clasei. Cu Natanticu aș ieși la bătaie”, a continuat Dani.