Moment emoționant la Power Couple România. Oana Matache și Radu Siffredi au dezvăluit detalii neștiute despre relația lor: „A trebuit să pierzi aproape tot ca să fim împreună”

Radu Siffredi a făcut o dezvăluire neașteptată despre relația cu Oana Matache, la Power Couple România, în ediția din 4 martie. Cu ce probleme s-au confruntat cei doi.
Alina Costache
04 mart. 2024, 14:52
Moment emoționant la Power Couple România. Oana Matache și Radu Siffredi au dezvăluit detalii neștiute despre relația lor: „A trebuit să pierzi aproape tot ca să fim împreună”
Radu Siffredi, în lacrimi la Power Couple România, după ce și-a amintit de clipele grele din relația cu Oana Matache

Cuplurile au fost luate prin surpindere de apariția lui Dani Oțil în vila Power Couple încă de la primele ore ale dimineții. Prezentatorul emisiunii a adus emoții și lacrimi în ochii vedetelor, chiar înainte de marea provocare a zilei. Perechile au încpeut să citească scrisorile de dragoste de la parteneri. Anamaria și Tudor și-au stăpânit cu greu lacrimile, în timp ce Radu Siffredi a scos la iveală un detliu neștiut despre relația cu Oana Matache.

Cei doi au reușit să-și surprindă colegii din competiție cu dezvăluirile lor: „Ne era frică pentru că o să fim ciudații clasei și nu o să ne integrăm, dar uite-ne acum”, a mărturisit Oana.

Scrisoarea Oanei i-a ajuns la inimă lui Radu, care nu s-a putut abține și a făcut o confesiune despre o etapă grea a relației lor. Aceștia au trecut prin clipe despre care le este foarte greu să vorbească.

„Acum un an era foarte greu pentru noi și credeam că nu o să se mai termine, iar acum suntem aici și e minunat! Chiar a fost greu”, a zis Radu Siffredi.

„Sunt foarte mișcată și în ziua de azi de faptul că a trebuit să pierzi aproape tot ca să fim împreună!”, a completat Oana Matache.

Chiar dacă pare un bărbat puternic, Radu Siffredi este, de fapt, o persoană sensibilă. Fiind copleșit de cuvintele frumoase scrise de iubita lui, a început să plângă.

„Faptul că realizez că n-am avut niciodată ce am acum… și anume o persoană atât de minunată care să mă înțeleagă, să mă suporte, să râdă și să sufere cu mine. Mi se pare că toată viața mea am fost lipsit de oameni cu empatie în jur și este pentru prima oară când cineva mă înțelege cu adevărat. Citind-o m-am simțit mai iubit ca niciodată!”, a mai declarat Radu Siffredi cu lacrimi în ochi.

Tudor și Anamaria Ionescu au fost primii care au citit scrisorile de dragoste. Îninate de a inversa scrisorile, cei doi au scos la iveală un detaliu care i-a luat prin surpindere pe toți.

Ei au declarat că nu s-au alintat niciodată, spunându-și mereu pe nume. Ei au dat de înțeles că nu sunt persoane romantice și nu își arată prea des afecțiune.

Anamaria Ionescu a fost copleșită de emoții la gândul că trebuie să citească în fața tuturir prima scrisoare de dragoste pe care a primit-o vreodată de la soșul ei: „Eu deja am început să plâng”, a spus ea, la Power Couple.

„Ano, pentru mine ești, ai fost și vei rămâne tancul familiei. Am realizat asta de foarte mult timp, chiar dacă nu ți-am zis niciodată. La început, am crezut că am venit la emisiunea asta doar să ne jucăm. Am descoperit că Ana nu este deloc o fricoasă, ci este foarte puternică și mai mult decât ea și-ar fi imaginat vreodată. Cea mai bună echipă pe care am făcut-o vreodată este echipa Ana – Tudor. Pentru mine ești tot!”, au fost rândurile care au făcut-o pe Ana să plângă.

„Te iubesc”, i-a zis Tudor Ionescu la final. Până și Dani Oțil a ascultat cu lacrimi în ochi declarația de dragoste a cântărețului.

„Îmi lipsea treaba asta. Să citesc o scrisoare din partea lui. Mi-a plăcut mult de tot! Am simțit un fior în stomac”, a adăugat Anamaria Ionescu.

Proba de la Power Couple care dă totul peste cap

Tensiunea crește la Power Couple, iar perechile sunt nevoite să găsească noi strategii ca să facă față fiecărei probe în parte.

Concurenții sunt influențați de o surpriză emoționantă, fiecare dintre ei trebuie să citească scrisoarea pe care i-a scris-o partenerul în timpul șederii în vila din Gozo. Apoi, au loc mărturisirile cele mai impresionante ale perechilor. . Și pentru că viața de cuplu înseamnă un balans între sentimente și probleme de zi cu zi, de la momentele pline de sensibilitate, perechile vor trece la un subiect arzător: shopping-ul. Acest capitol care provoacă multe discuții în viața de cuplu va fi dus la extrem cu o probă în care fetele vor fi puse în mare dificultate.

Citește și Power Couple România Semifinală. Ziua marilor mărturisiri! Proba fetelor dă peste cap toate calculele

Apoi, etapa a cincea de la Power Couple România constă într-un campionat de shopping viteză sau shopping pe bandă rulantă. Femeile din competiție au la dispoziție cinci minute să recunoască hainele partenerului în magazinul Power Couple. Nu e ușor fiindcă limita de timp nu e singurul obstacol. Concurentele trebuie să găsească cămășile, tricourile, pantalonii și încălțămintea partenerilor printre sute de articole vestimentare, în timp ce fac jogging pe o bandă rulantă setată la o viteză mare.

„Mi-a fost foarte greu să mențin ritmul, am și căzut de câteva ori”, a povestit Mădălina Popescu. „Nici n-a început bine jocul și deja obosisem. Nici cetățeanul turmentat nu cred că a arătat așa cum am arătat eu la această probă”, a transmis cu umor Eliza Natanticu. „Am simțit că nu mai pot la un moment dat, m-a epuizat această probă”, a dezvăluit Ana Ionescu.

Pe lângă solicitarea probei, unele concurente vor avea mari surprize la aflarea sumelor investite de partenerii lor. Oare câți bani sunt dispuși să investească domnii în… shoppingul partenerelor, dacă e vorba de hainele lor? Va fi o seară provocatoare și plină de surprize la Power Couple.

Citește și Anca Serea rupe tăcerea despre divorţul de Adi Sînă. Cei doi au şase copii: „Mi-am dat seama după îndelungi discuţii”

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Meseria bine plătită pe care nimeni nu vrea să o facă. Salariile pot ajunge și la 6000 de lei pe lună
Capital.ro
Se schimbă buletinele în România. Când se emit noile cărți de identitate
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii acasă? L-a ispitit grav!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'