Radu Stroe: Băsescu se comportă cu Iohannis precum un profesor cu elevul său nepregătit

Publicat: Marţi, 24 Iunie 2014 13:42 // Actualizat: Marţi, 24 Iunie 2014 13:42 // Sursa: romaniatv.net

Fostul ministru de Interne Radu Stroe a declarat că Traian Băsescu s-a comportat cu Klaus Iohannis precum un profesor cu elevul său nepregătit, care nu şi-a facut temele.

Foto: ziuanews.ro

"Punerea PNL la dispoziția lui Traian Băsescu devine tot mai clară. Încercările PNL și PDL de a se dezice public de Traian Băsescu sunt date peste cap tocmai de președinte. Atât PDL, cât și PDL neagă orice implicare a lui Băsescu în proiectul pe care îl pun la cale, însă Băsescu lasă de înțeles că rolul pe care îl are în acest proiect este mult mai mare decât ne putem imagina.

Conferința lui Traian Băsescu a fost o dovadă clară că planul pe care acesta l-a făcut pentru alegerile din acest an implică proiectul PNL – PDL și pe Klaus Iohannis. Băsescu a lăsat de înțeles că nu își dă demisia pentru că așteaptă ca președintele interimar al PNL Klaus Iohannis să fie pregătit să îi ia locul la Cotroceni. Băsescu fie nu conștientizează ce declară, fie deja a bătut palma cu conducerile PDL și PNL pentru viitorul partid.

Băsescu se comportă cu Iohannis precum un profesor cu elevul său nepregătit, care nu și-a făcut temele, pe care îl dădăcește în încercarea lui de a fi președintele României. După ce a ajuns la conducerea PNL, impus și nu ales, și după ce duce PNL în brațele PDL și ale PPE încălcând statutul, Iohannis își asigură treptat candidatura la alegerile din această toamnă.

Pentru mine, ca liberal, este dureros să văd cum partidul pe care l-am slujit atâția ani a intrat pe mâna oamenilor lui Băsescu și se pregătește să renunțe la tradiția și istoria sa doar pentru a-i fi pus pe tavă lui Băsescu. Iohannis, în ciuda micilor excese de care mai dă dovadă doar de ochii lumii, nu face altceva decât să își urmărească un interes personal, acela de a ajunge președinte, cu ajutorul lui Băsescu și al oamenilor acestuia", a precizat Radu Stroe.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Klaus Iohannis Mircea Băsescu Radu Stroe Traian Băsescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 iun 13:54
... Fostul ministru de Interne Radu Stroe a declarat că Traian Băsescu s-a comportat cu Klaus Iohannis...
24 iun 13:50
...s-a comportat cu Klaus Iohannis precum un profesor cu elevul său nepregătit, care nu şi-a facut temele. Citește mai …read more...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H