Radu Stroe s-a răzgândit: Nu i se mai alătură lui Tăriceanu

Negocieri dure pentru ruperea PNL! Greii partidului se răzgândesc: nu-l mai urmează pe Tăriceanu, rămân alături de Crin Antonescu. Primul care i-a dat lovitura fostului premier este Radu Stroe, vicepreşedinte PNL, potrivit România TV. 

27 feb. 2014, 13:37
Radu Stroe s-a răzgândit: Nu i se mai alătură lui Tăriceanu

Radu Stroe, fostul ministru de Interne, a declarat joi că nu va demisiona din PNL şi că nu se va alătura formaţiunii lui Călin Popescu Tăriceanu. 

Vicepreşedintele PNL susţinea miercuri seara la România TV că este solidar cu demersul fostului premier Călin Popescu-Tăriceanu în ceea ce priveşte Uniunea Social Liberală.

„Eu mă solidarizez cu demersul dl Tăriceanu. Convingerea mea este că trebuia făcut acest lucru pentru că toţi aleşii locali ai PNL, tot activul de partid, până în ultima comună, trebuie să ştie direcţia în care mergem. Este un lucru care deranjează conducerea partidului, dar în acelaşi timp noi avem obligaţia să spunem aleşilor noştri locali, să spunem activului nostru de partid că este o eroare care s-a produs şi oamenii trebuie să ştie acest lucru. Dacă vor accepta sau nu vor accepta deciziile luate, este o problemă a noastră, a tuturor. Dacă însă vor înţelege haosul în care ne ducem şi ca partid, dar nu ascund faptul că şi instabilitatea guvernamentală poate surveni în perioada imediat următoare. Noi suntem responsabili pentru toate lucrurile acestea şi din această privinţă am găsit de cuviinţă să mergem mai departe, să încercăm să facem să meargă USL”, a spus Stroe.

El a arătat că a avut o intervenţie în şedinţa Delegaţiei Permanente de marţi seară, afirmând că decizia privind renunţarea la guvernare este una greşită şi că ar trebui rediscutată.