Adela Popescu are pofte de vacanţă: „Zice Radu că dacă mai continuăm așa, nu avem cu ce plăti întreținerea”

Adela Popescu are pofte de vacanţă. Vedeta este însărcinată a treia oară şi cum nu mai prezintă emisiunea de la Pro TV, petrece mai mult timp cu familia. Recent, a povestit despre o mini-vacanță pe care a organizat-o la Șușani, locul unde a crescut. 

25 mai 2021, 10:45
Adela Popescu are pofte de vacanţă: „Zice Radu că dacă mai continuăm așa, nu avem cu ce plăti întreținerea”
Adela Popescu are pofte de vacanţă

Adela Popescu

are pofte de vacanţă. După ce a vorbit, cu umor, despre experienţa de la Şuşani, a încheiat, tot în glumă, cu o replică a soţului ei, care i-a spus că în curând „nu o să mai aibă cu ce să plătească întreținerea”, dacă o ţin dintr-o vacanţă, în alta.

Citeşte şi: Adela Popescu, momente de panică: „Mi-a fost rău, nu mă puteam da jos din pat. Mi-am făcut testul Covid”

Nu știu cât voi mai putea călători, așa că ne-am propus ca de Sfânta Elena să mai dăm, probabil, o ultima tură la Șușani, cel puțin până nasc. Așa că vineri nu am dus copiii la grădiniță, am pus trei haine într-o geantă și ne-am îmbarcat în mășina noastră cea nouă. Asta e un subiect asupra căruia ma voi întoarce cât de curând????

Revenind, ne-am oprit să luăm cireșe și pepene și am urcat repejor până la bunica lui Radu, Elena și ea. După pupicii dulci, am pornit spre Susani. La ora potrivită cât să doarmă copiii mare parte din drum.

Adela Popescu are pofte de vacanţă

Am ajuns pe după-amiază direct la grătar. Pui de casă, salată de verzituri, vin rece și pâine la cuptor. Plus un pahar de șampanie, doar ciocnit, cu nasa mea și ea tot Elena.Cum au ajuns, copiii s-au descălțat și au pornit explorarea prin curte. Și pe garduri. Și prin cotețe. Și pe dealuri. Și prin copaci.Cine suntem noi să îi deranjăm. Sau pe ei noi???? Un weekend liniștit, în familie. Exact cum ne-am dorit.Acum deja parcam în față casei. Visez la cireșe și pepene roșu. Zice @raduvalcan că dacă mai continuăm așa nu vom mai avea cu ce să plătim întreținerea. Se alintă

.”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Facebook.

Adela Popescu a izbucnit în hohote de plâns la volan

Recent, pe rețelele de socializare, vedeta a vorbit despre un moment extrem de neplăcut prin care a trecut. Se afla la volan, iar dintr-o dată a izbucnit în hohote de plâns. Radu Vâlcan a avut un adevărat șoc atunci când i-a auzit vocea.

Blondina spune că de vină pentru starea ei au fost hormonii, iar asta i-a explicat și soțului ei, dar se pare că nu prea a înțeles-o, motiv pentru care prezentatoarea tv s-a supărat, dar și-a revenit repede după ce a mâncat o ciocolata și un bol mare de cireșe.

Si cum sustineam eu sus si tare ca „vai, dom’ ne, ce e aia sa iti faca necazuri hormonii”, cum am bufnit astazi intr-un hohot de plans in timp ce conduceam.

Vai, dar ce am mai plans. Ce am mai jelit. M-a sunat Radu si i-a stat inima in primele secunde cand m-a auzit. Nici nu stiam ce sa ii spun ca am. Dar ma si enerva ca nu intelege.:) Am ajuns acasa, am mancat o ciocolata, un castron mare de cirese si sunt ca noua. Usoara ca un fulg”,  a povestit Adela Popescu pe contul său de Instagram.