Radu Zamfir, declaraţii emoţionante despre tragedia din Apuseni: Chiar şi acum port geaca pe care am avut-o în ziua aceea

Radu Zamfir, chirurgul de la Spitalul Fundeni care a supravietuit accidentului aviatic din Muntii Apuseni, din ianuarie 2014, are o mare pasiune, să conducă motociclete. Doctorul a acordat un interviu în care a vorbit momentul prăbuşirii.

18 oct. 2017, 14:25
Radu Zamfir, declaraţii emoţionante despre tragedia din Apuseni: Chiar şi acum port geaca pe care am avut-o în ziua aceea

Radu Zamfir, chirurgul de la Spitalul Fundeni care a supravietuit accidentului aviatic din Muntii Apuseni, din ianuarie 2014, are o mare pasiune, sa conduca motociclete.

„Am două motociclete şi de altele nu o să mai am nevoie. Am un KTM superMoto LC 640, o motocicletă ideală pentru oraş. Mă descurc excelent cu ea prin aglomeraţia din Bucureşti. Este agilă, uşoară şi se manevrează fără probleme, indiferent de viteza cu care te deplasezi. Am şi o Suzuki Hayabusa GSXr 1300 , foarte bună pentru distanţe mari”, a dezvaluit Zamfir pentru Auto Test Magazin, citat de wowbiz.ro.

La un moment dat, reporterul i-a spus ca echipamentul de protectie, pe care il poarta si pe motociclete, l-a ajutat sa supravietuiasca accidentului din Apuseni.

„Da, da…Chiar şi acum port geaca pe care am avut-o în ziua aceea. A preluat multe dintre leziunile care altfel ar fi fost ale mele. Uite, are o gaură cu diametrul de aproape un centimetru. Nu vreau să-mi imaginez ce s-ar fi întâmplat dacă nu eram îmbrăcat cu această geacă. Pot să spun că m-a ţinut în viaţă”, a dezvaluit Zamfir.

Vezi si: Sora Aurei Ion, acuzaţii grave la adresa procurorului general al României VIDEO