Sora Aurei Ion, acuzaţii grave la adresa procurorului general al României VIDEO

Sora Aurei Ion, rezidenta care a murit în accidentul aviatic din munţii Apuseni, îl suspectează pe procurorul general al României, Augustin Lazăr, că participă la falsificarea probelor de la dosar şi că respinge expertize esenţiale în aflarea adevărului. Avocaţii familiei au cerut audienţă la procurorul general, dar solicitarea le-a fost respinsă, pe motiv că nu este un caz prioritar, informează România TV.

25 ian. 2017, 15:02
Sora Aurei Ion, acuzaţii grave la adresa procurorului general al României VIDEO

Familia Aurei Ion nu îşi găseşte liniştea. La 3 ani de la tragedia aviatică din munţii Apuseni, răspunsurile întârzie să apară. Mariana Ciucă, sora Aurei Ion, îl acuză pe procurorul general al României că participă la ascunderea probelor din dosar.

Au trecut 3 ani şi noi avem probe modificate. Avem înregistrări video fără partea audio. Avocaţii mei au cerut să fie primiţi în audienţă pentru a se discuta aceste abuzuri şi nereguli. La aproximativ două săptămâni, am fost contactaţi de unul dintre consilierii lui Lazăr Augustin care ne-a transmis că domnul procuror nu poate să acorde audienţă la toate cauzele care există„, a spus Mariana Ciucă.

Citeşte şi Emoţionant. Medicul Radu Zamfir, „Eroul din Apuseni”, povesteşte cum şi-a refăcut viaţa VIDEO

Ceea ce ne-a dat de înţeles că dosarul nostru nu prezintă importanţă pentru Parchetul General. Nici până la acest moment nu avem începută urmărirea penală in personam, ceea ce m-a determinat să cred că se vrea o tergiversare a cauzei„, a declarat Laura Beleca, avocatul familiei.

Familia Aurei Ion a solicitat în repetate rânduri accesul la probelele din dosar, dar cererile le-au fost respinse.

Citeşte şi Trei ani de la accidentul aviatic din Apuseni. Aproximativ 100 de persoane la parastasul de pe Vârful Petreasa