Radu Zarioiu, campion european la MMA, prins după o urmărire ca-n filme cu Poliţia. Ipoteză-şoc: ar fi fost DROGAT!

Radu Zarioiu, unul dintre cei mai cunoscuţi campioni de arte marţiale mixte din România, a avut parte de un episod incredibil. Campionul național și european la MMA a atras atenţia poliţiştilor de la Brigada Rutieră, care au decis să pornească în urmărirea lui pe DN 7 Pitești - Râmnicu Vâlcea.

14 oct. 2020, 17:06
Radu Zarioiu, campion european la MMA, prins după o urmărire ca-n filme cu Poliţia. Ipoteză-şoc: ar fi fost DROGAT!

Update: Radu Zarioiu, campion european la MMA, neagă toate acuzaţiile şi vine cu un punct de vedere cu privire la această problemă.

Radu Zarioiu a fost prins de oamenii legii, după ce iniţial refuzase să oprească pentru un control de rutină. A fost nevoie de mai multe echipaje pentru a-l prinde pe teribilist, care nu s-a decis să renunţe decât după o urmărire de aproape 10 km.

Sportivul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Rutiere, prima informaţie fiind aceea că sportivul ar fi fost drogat! Conform procedurilor legale valabile pentru astfel de situaţii, cunoscutul sportiv a fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice.

O greseala rutiera si un moment de neatentie s-a transformat brusc intr-o stire falsa preluata de toata presa. Am fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind NEGATIV, iar testul de saliva pentru stupefiante a iesit neclar si tocmai de aceea mi s-au prelevat analize de sange si vor urma REZULTATELE OFICIALE! Sunt sportiv de performanta. NU am consumat si NU voi consuma NICIODATA DROGURI. Eu incurajez si practic un stil de viata sanatos. Sunt profund dezamagit de propagarea unei FAKE NEWS care nu are baze solide!„, a scris Radu Zarioiu pe Facebook.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, prins DROGAT la volan. Are dosar penal pentru consum de COCAINĂ şi CANABIS

Radu Zarioiu este un cunoscut practicant al luptelor greco-romane în România, dar din 2013 a avut rezultate foarte bune şi în MMA, devenind multiplu campion național și european. Sportivul a fost medaliat cu aur la Campionatul Mondial de MMA şi în finală l-a învins chiar pe campionul en titre, prin KO. În prima jumătate a anului trecut, el a câștigat 6 competiții naționale de Kempo dar și centura internațională după ce i-a învins pe campionii Ungariei și Serbiei.

George Burcea, soţul Andreei Bălan, prins DROGAT la volan. Actorul a fost oprit special de oamenii legii

Radu Zarioiu îşi deschisese o sală de MMA care îi purta numele şi la care se antrena şi luptătoarea MMA, Diana Belbiţă, cunoscută mai ales pentru participarea la reality show-ul Exatlon.

doc05129520210726104223