George Burcea, soţul Andreei Bălan, prins DROGAT la volan. Actorul a fost oprit special de oamenii legii

Momente cumplite pentru Andreea Bălan! Soţul vedetei, George Burcea, a fost prins drogat la volan. Artistul a fost testat de polițiști, care susțin că el ar fi consumat cocaină, potrivit click.ro.

RomaniaTV.net
25 feb. 2020, 05:59
George Burcea, soţul Andreei Bălan, prins DROGAT la volan. Actorul a fost oprit special de oamenii legii

Soţul Andreei Bălan s-a ales zilele trecute cu dosar penal. Poliţiştii rutieri l-au prins drogat la volan. Aparatul etilotest a arătat că acesa se afla sub influenţa cocainei.

Citeşte şi: ŞOCANT! Ce i-a făcut George Burcea este coşmarul oricărei femei! De asta a decis Andreea Bălan să ajungă la DIVORŢ

Mai mult decât atât, George Burcea a fost oprit special de către autorităţi, acesta fiind filat de oamenii legii, fiind cunoscut drept consumator de mai mult timp. Actorul a fost nevoit să îşi lase maşina în stradă. 

George Burcea nu mai are voie să conducă până la definitivarea dosarului, iar dacă va fi condamnat permisul îi va fi anulat.

În tot acest timp, Andreea Bălan trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Aceasta a vorbit zilele trecute despre un posibil divorţ, dând de înţeles că actorul este cel vinovat de faptul că relaţia nu mai funcţionează.

Citeşte şi: După zvonul divorţului, George Burcea nu a petrecut noaptea acasă. Cu cine umblă soţul Andreei Bălan: „Fiecare e cu treaba lui”

Ce se întâmplă cu casnicia Andreei Bălan

Relaţia dintre Andreea Bălan şi soţul ei, George Burcea, nu este deloc roz. Gurile rele spun că cei doi ar fi la un pas de divorţ şi asta din cauza faptului că actorul a exagerat cu dezvăluirile făcute legate de părinţii şi copilăria lui.

Naşul lor de cununie, Aurelian Temişan, a rupt tăcerea legat de divorţul celor doi şi susţine că nu cunoaşte mai multe detalii decât cele apărute în presă. Artistul s-a arătat deranjat de faptul că niciunul dintre cei doi nu a fost să discute cu părinţii spirituali, să le poată da un sfat sau o părere.

„Salutare, oameni dragi, cunoscuți, necunoscuți, apropiați, prieteni virtuali, prieteni…Vreau să lămuresc niște nelămurite. În ultimele zile am fost sunat direct, am fost întrebat în mesaje la postări, în mesaje private, chiar și direct pe stradă sau în discuții avute în alte cercuri: ce se întâmplă cu Andreea și George? Ei bine… nu știu exact. Nu știu nu pentru că nu mă interesează, nu știu pentru că nu voi intra în casa, viața și sufletul lor cu forța. Mie nu mi-ar plăcea să îmi intre cineva în casă și să îmi spună cum să îmi mut mobila, darămite cum să îmi trăiesc viața. Îi iubesc pe amândoi, casa noastră le e deschisă oricând vor vrea să vină, amândoi sau pe rând, pe cele mici le ador, dar… până aici.”