Răducu Mazăre, la înmormântarea bunicii sale: A intrat în spital exact în ziua în care unchiul meu a primit condamnarea

Răducu Mazăre a ajuns luni la capela la care a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al bunicii sale. Fiul lui Radu Mazăre a povestit că bunicii sale i s-a făcut rău după condamnarea la închisoare a lui Alexandru Mazăre.

16 mai 2022, 13:30
Răducu Mazăre, la înmormântarea bunicii sale: A intrat în spital exact în ziua în care unchiul meu a primit condamnarea

Gabriela Victoria Mazăre, mama fostului primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, este condusă luni pe ultimul drum.

„E o tragedie. Aveam o relație apropriată cu bunica mea. Suntem bărbați și mergem înainte! Nu avem ce face! Cel mai probabil (a murit de supărare n.red.), nu a mai avut resursa organică să treacă şi peste treaba asta (încarcerarea lui Alexandru Mazăre n.red.). A intrat în spital exact în ziua în care unchiul meu a primit condamnarea”, a povestit Răducu Mazăre.

Răducu Mazăre le-a declarat jurnaliştilor că obişnuieşte să vorbească des cu tatăl lui la telefon. „Acum îl aştept. Am vorbit cu el, e împreună cu unchiul meu, sunt pe drum”.

Fostul senator PSD Alexandru Mazăre a fost condamnat marți de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 3 ani de închisoare cu executare. Alexandru Mazăre este încarcerat la penintenciarul Rahova, în timp ce fratele lui, fostul edil constănțean Radu Mazăre este la închisoarea din Jilava.

Citeşte şi:  Alexandru Mazăre s-a predat în Bucureşti. Fratele lui Radu Mazăre, dat în urmărire naţională după condamnarea la închisoare

Radu Mazăre şi fratele său au ieşit din închisoare pentru înmormântarea mamei lor. Slujba este oficiată de ÎPS Teodosie

Radu Mazăre şi fratele său, Alexandru, pot participa la înmormântarea mamei lor, după ce solicitarea lor a fost aprobată. Fostul primar al Constanţei a plecat sub escortă la înmormântarea mamei. Radu Mazăre a primit aprobarea de la Penitenciarul Jilava pentru a-și conduce mama pe ultimul drum. Și fratele lui Alexandru a primit permisie. Cei doi vor fi însoțiți la înmormântare de şapte gardieni.

Mihai Mazăre a precizat că Radu şi Alexandru Mazăre vor sta doar la înmormântare, după care se vor întoarce la penitenciarele unde sunt încarceraţi.

Gabriela Victoria Mazăre, mama fostului primar al Constanţei, s-a stins la doar o zi de la încarcerarea fiului cel mic, Alexandru Mazăre, la Penitenciarul Rahova.