Rădulescu, PSD: Antonescu a pierdut susținerea electoratului PSD chiar dacă USL nu se va rupe

Prim-vicepreşedintele PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu a declarat luni că liderul PNL, Crin Antonescu, a pierdut susţinerea simpatizanţilor PSD, chiar dacă USL nu s-ar rupe.

RomaniaTV.net
24 feb. 2014, 14:42
Rădulescu, PSD: Antonescu a pierdut susținerea electoratului PSD chiar dacă USL nu se va rupe

‘Sunt convins că filialele PNL, în marea lor majoritate, nu voiau să iasă de la guvernare. Chiar şi în al 12-lea ceas, dacă Crin Antonescu ar retracta ce a spus, răul a fost făcut. Şi aici mă refer la voturi. Domnul Antonescu poate duce PNL în opoziţie doar din ambiţia dumnealui. Repet, chiar dacă am rămâne în Uniunea Social Liberală, răul a fost deja făcut. Crin Antonescu nu mai poate în veci să recupereze tot ce a pierdut în aceste zile. Nu cred că e bine să te joci cu ‘poporul PSD’, nu te joci cu românii care, în proporţie de 70%, au vrut USL şi implicit pe dumnealui candidat al USL’, a declarat Rădulescu, citat de Agerpres.

El a mai spus că speră că liberalii vor decide marţi rămânerea partidului în cadrul alianţei de guvernare USL.

‘Când a fost sincer Crin Antonescu, în 2012, când lupta împotriva regimului Băsescu sau azi când afirmă că declaraţiile lui Băsescu sunt pertinente?’ a adăugat prim-vicepreşedintele PSD Vâlcea.