Când se redeschid grădiniţele particulare. Anunţ de ultima oră făcut de Raed Arafat

Publicat: Vineri, 05 Iunie 2020 12:42 // Actualizat: Vineri, 05 Iunie 2020 13:09 // Sursa: romaniatv.net

Secretarul de stat Raed Arafat avertizează asupra redeschiderii şcolilor şi grădiniţelor particulare în perioada imediat următoare, în condiţiile în care s-a vehiculat că grădiniţele particulare şi after-school-urile ar putea fi deschise după 15 iunie. "Copilul poate să devină vectorul de infecţie pentru familie", spune Raed Arafat.

"Şcoala este până la 15 septembrie închisă clar. Ulterior, depinde cum evoluează. Dar la acest moment nu există, să nu speculăm cu nimic şi să se pregătească pentru un mod de desfăşurare a activităţii", a declarat secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

Întrebat dacă măsura se aplică şi grădiniţelor private şi şcolilor particulare, Arafat a spus: "La acest moment aceasta este decizia: 15 septembrie deschiderea şcolii".

Raed Arafat a ţinut să precizeze că "pentru restul amplasamentelor este normal să mai apară discuţii pe perioada aceasta de relaxare", dar că "trebuie să înţelegem că oamenii sunt cei care au cerut ca şcoala să nu se deschidă, iar acum oamenii ştiu că dacă trimit copilul indiferent unde într-o colectivitate, copilul poate să devină vectorul de infecţie pentru familie".

"Copilul nu va fi afectat grav, am văzut că nu sunt foarte afectaţi, dar pot fi vectori de infecţie", a avertizat Raed Arafat.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Raed Afarat redeschidere after school redeschidere gradinite particulare
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8406
RON
08 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H