Raed Arafat, destăinuri despre viaţa personală. A avut un câine la care ţinea foarte mult: „Era un lup alb, superb”

Raed Arafat s-a dechis în fața publicului și a povestit câteva lucruri din viața personală, explicând şi motivul pentru care nu s-a căsătorit. Şeful DSU o povestit şi o întâmplare amuzantă despre câinele lui.

RomaniaTV.net
15 iun. 2020, 14:54
Raed Arafat, destăinuri despre viaţa personală. A avut un câine la care ţinea foarte mult: „Era un lup alb, superb”

Raed Arafat a povestit o situație cu animalul de companie, care l-a dat de gol de multe ori. Acesta a dezvăluit că nu s-a căsătorit pentru că nu a vrut că provoace suferință și în plus, nici măcar câinele său nu l-a mai suportat la un moment dat. 

Am încercat. Am avut un câine, până a început să-mi facă o figură în stradă… Eu îi dădeam de mâncare, îi dădeam apă. La un moment dat, câinele a început – și l-am prins făcând asta… Unii îmi ziceau în stradă – la Mureș era, la Sângeorgiu de Mureș: De ce nu-i dai câinelui apă și mâncare, când ești plecat?

Pentru că plecam dimineața, mă întorceam seara foarte târziu, uneori plecam într-o misiune cu elicopterul noaptea și uneori nu veneam decât a doua zi, pentru că nu puteam să ne întoarcem, deci asta a fost… lucram cu Transgazul, cu elicopterul Alouette atunci și niciodată nu știai ce se întâmplă.

Și câinele cerșea apă și mâncare de la vecini. Cum trecea cineva pe stradă, lua castronul, îl ținea și se plimba la gard, de față cu toți, să le arate că nu are mâncare! Era clar. Câinele suferea. El era în grădină, totuși, dar cu toate astea, era foarte greu de ținut și l-am dat unui coleg care l-a dus la țară ca să crească bine acolo. Era un lup alb, era superb, dar… nu mergea! Deci, am încercat, să știți, inclusiv câinele n-a putut să… Se plângea, să știți„, a povestit Raed Arafat, pentru Digi24. 

Citeşte şi: De ce nu s-a căsătorit niciodată medicul Raed Arafat. Motivul l-a explicat chiar el

Raed Arafat spulberă „conspiraţia” de pe reţelele de socializare

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat că interesul pentru respectarea măsurilor de distanțare și protecție a scăzut și din cauza informațiilor false care se răspândesc pe rețelele de socializare.

„Interesul pentru măsurile de protecție cred că a scăzut din mai multe motive. Nerespectarea măsurilor de distanțare și scăderea interesului penrtu măsurile de protecție sunt venite din cauza tuturor dezinformărilor și datelor false care se răspândesc din ce în ce mai mult pe rețelele de socializare și a dezbaterilor în care apar oameni care par a fi avizați pe linie juridică sau, am văzut, pe linie medicală care combat măsurile de prevenire și de distanțare fără să aibă în niciun caz dovezi științifice care să le sprijine aceste opinii, la acest moment.

Este de înțeles că populația devine derutată și unii poate cred ce aud și spun că nu a fost nimic, nu a fost nicio problema și că putem să ne întoarcem la viața de dinaintea acestei „conspirații”. Ceea ce nu este deloc adevărat”, a declarat șeful DSU, la Digi24.