Raed Arafat, în doliu. Mesajul sfâşietor postat de secretarul de stat: „A căzut victima bolii de care încerca să salveze pe alţii”

Raed Arafat este în doliu după ce unul dintre colegii săi din prima linie s-a stins din viaţă, după ce s-a infectat cu coronavirus. Este vorba despre dr. Mioara Neagu, șefa Compartimentului Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal “Anghel Saligny” din Feteşti.

RomaniaTV.net
18 oct. 2020, 17:12
Raed Arafat, în doliu. Mesajul sfâşietor postat de secretarul de stat: „A căzut victima bolii de care încerca să salveze pe alţii”

Raed Arafat a postat un mesaj sfâşietor despre eforturile făcute de colega sa de la începutul pandemiei de coronavirus.

“Pandemia este o provocare pentru întreaga lume. Cei care se luptă cu virusul, încercând să salveze viețile, fără îndoială își pun viața lor în pericol.

Pierderea colegei noastre care a muncit efectiv zi și noapte la spitalul din Fetești, destinat pacienților cu COVID-19, este una dureroasă și irecuperabilă pentru întregul corp medical. Ea a căzut victima bolii de care încerca să salveze pe alții. Condoleanțele colegilor și familiei!”, a scris secretarul de stat în cadrul MAI pe pagina sa oficială de Facebook după ce a distribuit postarea colegilor săi de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Am pierdut astăzi o colegă, un salvator, un om care a luptat până în ultima clipă pentru viața sa, un om care aștepta să…

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Vineri, 16 octombrie 2020