Raed Arafat, în platoul iUmor! Momentul a devenit viral: „De azi reintroducem măsura statului acasă… la altcineva”

Invitatul special al primei ediții iUmor a fost nimeni altul decât cel mai vizionat concurent, Ionuț Rusu, care l-a adus în platou pe Raed Arafat. Atât juraţii, cât şi publicul, au apreciat momentul care a devenit viral.

RomaniaTV.net
14 sept. 2020, 06:16

Pe scenă au apărut domnii Marcel Vela, Bogdan Despescu și Raed Arafat: „După cum bine știți, situația în acest moment în țară este gravă. De azi reintroducem măsura statului acasă… la altcineva. Am luat la cunoștință faptul că oamenii s-au plictisit să stea la casele lor. E mai lejer din toate punctele de vedere și acasă la altcineva nici nu-ți vine să faci curățenie. Practic va fi un Schimb de mame imobiliar.

Raed Arafat a continuat: „Referitor la situația din spitale: ce înseamnă, de fapt, ATI. Este un acronim pentru cei ce nu cred în virus și înseamnă „A, te-ai îmbolnăvit?” Date fiind resursele nelimitate din acest moment din spitale, am hotărât să mai adăugăm trei litere: DLP, finalul fiind ATIDLP (A, Te-ai Îmbolnăvit, Du-te La Privat).”

S-a aflat câţi bani ia Cheloo de la Antena 1. Suma imensă pe care o încasează juratul de la iUmor

Cheloo de la Paraziții, pe numele real Cătălin Ștefan Ion, are un venit consistent, chiar dacă în ultima perioadă nu a mai avut concerte pe fondul pandemiei de coronavirus.

Cheloo, jurat al emisiunii iUmor, încasează o sumă frumoasă de la Antena 1. Conform bilanțului anual depus la Ministerul Finanțelor, firma sa a încasat 200.000 de euro, o mare parte din bani provenind din salariul primit de la Antena 1. Astfel, Cheloo are un venit lunar de cel puțin 16.600 de euro.

Cheloo, mesaj şocant despre coronavirus! Ce a putut să spună despre Raed Arafat

Artistul colaborează cu Antena 1 din 2013, când a apărut în calitate de jurat la X Factor, iar în prezent face echipă cu Mihai Bendeac și Delia la iUmor.


loading...