Raed Arafat, mesaj pe Facebook pentru cei care vor să iasă în stradă pentru a-l susţine

Medicul Raed Arafat, secretar de stat în cadrul MAI, a transmis pe Facebook un mesaj pentru cei care vor să iasă în stradă pentru a-l susţine.

01 apr. 2016, 08:14
Raed Arafat, mesaj pe Facebook pentru cei care vor să iasă în stradă pentru a-l susţine

Raed Arafat se declară onorat de spriinul de care se bucură, însă consideră că nu este nevoie de nicio demonstraţie, în condiţiile în care există un dialog deschis pe tema controversatului raport al Corpului de Control al Guvernului privind modul în care s-a intervenit la tragedia din clubul Colectiv.

Am vazut pe facebook si pe diferite pagini internet indemnuri ca oamenii sa iasa in strada pentru a-si exprima sprijinul pentru sistemul de urgenta, si pentru mine, Sambata / Duminica. In primul rand pentru mine este o onoare sa vad ca multi cred in ce fac, impreuna cu colegii mei, si isi exprima sprijinul pentru activitatea serviciilor de urgenta. Pe de alta parte, consider ca iesirea in strada nu este solutia avand in vedere ca exista la acest moment un dialog deschis pe tema raportului de control urmand ca saptamana viitoare sa ne intalnim si cu domnul Prim Ministrru pe aceasta tema. Totodata nu as dori ca cineva sa foloseasca aceasta situatie pentru a lansa insulte si injuraturi cu caracter politic si sa foloseasca in mod incorect, cu alte scopuri, un posibil eveniment la care sa participe oamenii care intr-adevar cred in sistemul de urgenta si in cei care lucram in acest sistem. Sper ca mesajul meu sa va ajunga si multumesc din nou pentru sustinerea exprimata. Sper ca saptamana viitoare sa aduca mai multe clarificari si o abordare inteleapta si pozitiva care sa duca la dezvoltarea in continuare a sistemului integrat de urgenta in serviciul populatiei„, este mesajul postat de Raed Arafat pe pagina sa de socializare.

Susţinătorii lui Raed Arafat au anunţat că vor să iasă în stradă pentru a-l apăra pe şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, în urma raportului Corpului de Control în cazul Colectiv. Evenimentul ar urma să aibă loc în perioada 2-3 aprilie începând cu ora 10, pană la 22:00.

Evenimentul va purta numele de „Toată România în stradă, pentru Raed Arafat!” şi are ca scop susținerea șefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, ca urmare a discuțiilor apărute în urma raportului corpului de control privind intervenţia de urgenţă la clubul Colectiv.

„Așa cum Traian #Băsescu a încercat în trecut să îl elimine din sistem pe EROUL SMURD, la fel se întâmplă zilele acestea cu guvernul numit de Klaus #Iohannis, al cărui premier #Cioloș încearcă printr-un așa-zis raport al corpului de control, măsluit cu scopul clar de a-l denigra pe Raed Arafat… Ieșind în stradă pentru a protesta, să cântăm în cor, în toate orașele României „SMURD SUNTEM NOI”!!!”, se arată în mesajul organizatorilor evenimentului.