Susţinătorii lui Raed Arafat vor să iasă în stradă în urma raportului Corpului de Control în cazul Colectiv

Susţinătorii lui Raed Arafat vor să iasă în stradă pentru a-l apăra pe şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, în urma raportului Corpului de Control în cazul Colectiv. Evenimentul va avea loc în perioada 2-3 aprilie începând cu ora 10, pană la 22:00.

RomaniaTV.net
29 mart. 2016, 15:27
Susţinătorii lui Raed Arafat vor să iasă în stradă în urma raportului Corpului de Control în cazul Colectiv

Evenimentul va purta numele de „Toată România în stradă, pentru Raed Arafat!” şi are ca scop susținerea șefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, ca urmare a discuțiilor apărute în urma raportului corpului de control privind intervenţia de urgenţă la clubul Colectiv.

„Așa cum Traian #Băsescu a încercat în trecut să îl elimine din sistem pe EROUL SMURD, la fel se întâmplă zilele acestea cu guvernul numit de Klaus #Iohannis, al cărui premier #Cioloș încearcă printr-un așa-zis raport al corpului de control, măsluit cu scopul clar de a-l denigra pe Raed Arafat… Ieșind în stradă pentru a protesta, să cântăm în cor, în toate orașele României „SMURD SUNTEM NOI”!!!”, se arată în mesajul evenimentului, potrivit voceatransilvaniei.ro.

Citeşte şi Raed Arafat: Dacă se consideră din partea Guvernului că am greşit, atunci mi se spune „pleacă” şi o să plec VIDEO