Raed Arafat, pus la zid de un cunoscut teolog: „Este exagerat!” | EXCLUSIV

Raed Arafat a revoltat opinia publică după ce a stabilit ca pe litoralul Mării Negre să fie montate geamanduri în formă de cruce. Teologul Valentin Guia se numără printre cei care au reacționat virulent, în urma inițiativei oficialului de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI). 

23 iun. 2022, 19:27
Raed Arafat, pus la zid de un cunoscut teolog: „Este exagerat!” | EXCLUSIV

În opinia teologului, de la vârful statului român se desfășoară o operațiune sistematică de atac la adresa valorilor naționale.

„Rătăcitul acesta de musulman de la DSU (n.r. – Raed Arafat), care a montat geamanduri în formă de cruce, sub pretextul unei măsuri prin care să prevină anumite situații… Este exagerat!”, a declarat teologul Valentin Guia, pentru RomâniaTV.net.

 

Teologul Valentin Guia nu a uitat de măsurile extreme din perioada COVID-19

 

De asemenea, teologul nu a uitat nici de măsurile din perioada COVID-19, în care Raed Arafat și guvernele de la Palatul Victoria au impus măsuri extreme.

„Nu mai vorbesc despre valorile esențiale de bază ale națiunii noastre… USR-iștii au făcut o batjocură de neimaginat la adresa linguriței, a potirului, a Sărbătorii noatre, a Bisericii, a individului în sine. A trebuit să urlăm doi ani de zile ca să renunțe la îngroparea părinților, a bunicilor, a copiilor noștri în saci de nylon. După doi ani de zile de umilință la adresa morților noștri au realizat că nu erau necesari sacii respectivi.

Era de așteptat, ei sunt susținuți. Îmi asum ceea ce spun. Sunt susținuți de mediile politice, judiciare, financiare, din toate zonele. Lucrurile lor au o promovabilitate extraordinară, pentru că ‘necuratul’ are o grămadă de mijloace pentru a-și promova aceste ‘valori’ seculare ale lor.

Noi avem două ore duminica, când în Sfânta Liturghie îl lăudăm pe Domnul și ne împreunăm cu Domnul nostru Iisus Hrisos, iar apoi o săptămână, prin tabletă și calculator, telefon și alte gadgeturi asistăm la batjocura pe care ‘necuratul’ și slujitorii săi o face la adresa valorilor identitare, la adresa poporului român”, a mai punctat teologul.