EXCLUSIV A murit Benone Sinulescu. Teologul Valentin Guia, profund afectat de dispariţia artistului: „S-a rupt ceva din mine. A plecat neîmpăcat”. VIDEO

Benone Sinulescu a încetat din viaţă la 84 de ani, în urma unei pneumonii. Dispariţia artistului l-a îngenunchiat pe teologul Valentin Guia, bun prieten al lui Nea Beni.

18 nov. 2021, 16:39
EXCLUSIV A murit Benone Sinulescu. Teologul Valentin Guia, profund afectat de dispariţia artistului: „S-a rupt ceva din mine. A plecat neîmpăcat”. VIDEO

A murit Benone Sinulescu. Îndrăgitul teolog Valentin Guia a declarat, la România TV, că Benone Sinulescu a plecat neîmpăcat din această lume din cauza situaţiei tulburi din ţară.

S-a rupt ceva din mine. Am avut o relaţie specială cu el, acum două săptămâni m-am întâlnit cu el. Ştiam că-l mută de la Arad la Bârzava. Eu ştiu mai multe despre suferinţa lui şi aveam o reţinere să trec pe la el. Şi acum îmi pare atât de rău că nu m-am oprit. Făcea eforturi mari. Îmi doresc din tot sufletul să rămână în memoria tuturor aşa cum îl ştiam cu toţi.

Citeste si Benone Sinulescu a murit. Anton Hadăr: O veste groaznică. M-a sunat soţia lui acum 10 minute şi mi-a spus că s-a prăpădit

Sărea de pe scenă în public şi înapoi. Sufletul lui bun a plecat neîmpăcat, îl durea atât de tare de neamul nostru şi de situaţia în care am ajuns cu toţii. Când mă vedea la TV, mă suna întotdeauna după intervenţiile mele. Cu două degete ne ciupea de obraz pe toţi. Am stat odată cu el două ore la Mc Donalds şi nu te săturai să vorbeşti cu el„, a povestit, printre lacrimi, Valentin Guia.

Citeste si A murit Benone Sinulescu. Sofia Vicoveanca: „Nu-mi vine să cred, era un om cu suflet deosebit!”

A murit Benone Sinulescu. Artistul s-a stins din viaţă din cauza unei pneumonii

Artistul s-a stins din viaţă la vârsta de 84 de ani din cauza unei pneumonii.

O veste groaznică. M-a sunat soţia lui acum 10 minute şi mi-a spus că s-a prăpădit. N-a murit de boala pe care o avea, care era spre vindecare, ci pur şi simplu dintr-o pneumonie. Înghiţise ceva şi nu a mai ieşit de acolo, nu mă pricep. A murit acasă, lângă soţie”, a declarat Anton Hadăr, bun prieten al artistului, la România TV.