Raed Arafat, anunţul aşteptat de toţi românii. Când se vor relaxa măsurile stării de urgenţă

Publicat: Marţi, 07 Aprilie 2020 07:31 // Actualizat: Marţi, 07 Aprilie 2020 13:00 // Sursa: romaniatv.net

Raed Arafat, secretar de stat în Miniusterul de Interne, a declarat că nu se poate vorbi încă despre relaxarea măsurilor stării de urgenţă în România.

România a raportat pânăm acum 4.057 de cazuri, numărul deceselor provocate de coronavirus fiind de 176.

"E riscant să speculăm când se ridică aceste măsuri. Nu trebuie nimeni să se relaxeze. Nu cred că am ajuns la perioada de vârf. Este o evoluție mai controlată, poate că toate măsurile luate au avut un rol major în a menţine situaţia acolo unde este acum. Asta nu înseamnă că am trecut şi totul este bine. La acest moment trebuie să ne aşteptăm la încă o etapă mai dificilă. Nu putem spune că suntem în perioada de vârf la acest moment, este încă prea devreme. Toate analizele arată că, probabil, va fi spre sfârșitul lunii aprilie", a spus Raed Arafat la Antena 3.

Raed Arafat, despre pandemia de coronavirus: "Este foarte greu să spunem cât va dura"

"Încă este devreme pentru noi să ne relaxăm. Nimeni nu vrea să mai ţină aceste măsuri o zi în plus, dar o relaxare poate însemna scăparea de sub control a situaţiei. Rog oamenii să asculte recomandările, să accepte măsurile care nu sunt uşor de urmat, dar sunt spre binele nostru. Nu degeaba s-a decis prelungirea stării de urgenţă!", a mai spus Raed Arafat.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coronavirus Raed Arafat stare de urgenţă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
07 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H