Raelienii, trimişii extratereştrilor în România, vor ambasadă OZN în ţara noastră

Raelienii, aşa cum se autointitulează cei care cred în extratereştri, le cer sprijinul premierului Victor Ponta şi preşedintelui Klaus Iohannis pentru a deschide, în România, prima Ambasadă OZN.

05 apr. 2015, 09:31

Adepţii civilizaţiei extraterestre sunt şi în România, scrie libertatea.ro. Ce-i drept, doar 30, dar asta nu îi împiedică să aibă planuri mari: vor să deschidă prima Ambasadă E.T. de pe Pământ. Le-au scris, în acest sens, premierului Victor Ponta şi preşedintelui Klaus Iohannis, dar încă n-au primit, spun ei, nici un răspuns.

Citeşte şi A fost descoperit ADEVĂRUL CREAŢIEI. ADN-ul UMAN a fost adus pe Terra de către extratereştri

„Gazda acestei Ambasade va prospera şi se va bucura de un prestigiu măreţ, din moment ce, fiind o intersecţie interplanetară, locuitorii săi vor fi primii care vor beneficia de tehnologiile avansate”, se menţionează în scrisoare, care a fost concepută de Toma Marinescu, responsabil pentru România al Mişcării Raeliene.

Ei s-ar mulţumi cu „doar patru kilometri pătraţi de teren”, mai spune Toma Marinescu, dar care să aibă statut de „extrateritorialitate permanentă”, precum şi „asigurarea în permanenţă a unei raze de neutralitate a spaţiului aerian”. Oricum, mai spune Marinescu, raelienii „negociază” şi cu alte state, dar nu poate da nume fiindcă există „implicaţii diplomatice”.

Susţin că elohimii sunt creatorii noştri

Atenţie, „extratereştrii sunt de multe feluri”, dar raelienii nu cred în orice rasă, ci doar în elohimi, care „ne-au creat”, explică Marinescu.

Citeşte şi Cutremurul din ’77 a fost provocat de extratereştri. Dovezile incontestabile FOTO

„Vor veni doar când va fi pace pe Pământ şi când noi vom dori asta. Respectă dreptul nostru de a spune nu. Noi trebuie să convingem omenirea, să le pregătim venirea. Când vor veni cu tehnologia lor avansată şi vom cuceri moartea, ştiinţific, prin clonare, atunci oamenii ne vor crede”, a mai declarat liderul „trimişilor extratereştrilor”.

Raelienii îşi spun astfel după numele creatorului mişcării, Claude Vorilhon Rael, care susţine că a fost răpit de o specie de extratereştri, elohimii, între 1973 şi 1975. După un scurt „instructaj”, aceştia l-au retrimis pe Pământ să le pregătească venirea.